Karasu Akyazı Centilmenlik için el sıkıştı

Akyazı ve Karasu Statlarında çıkan olaylar sonrası As Akyazıspor ve Karasu spor ’un Yarın Saat:14.00’te Karaman Stadında oynayacakları karşılaşma öncesinde, Akyazı ve Karasu’lu yöneticiler Karasu’da buluştular.

Akyazı heyetine; Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, As Akyazıspor Kulüp Başkanı Sait Beşir, Akyazı Garnizon Komutanı Mustafa Hekimoğlu, Emniyet Müdür V. İshak Göz, Ziraat Odası Başkanı Şener Bayraktar, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, Sebzeciler Odası Başkanı Hüseyin Kaliç, Madeni Sanatkârlar Odası bakanı Hayri Curoğlu, Manifaturacılar ve kavvafiyeciler Odası Başkanı İsmet Öztürk, Berberler Odası Başkanı Hasan Cengiz katıldı.

Karasu Heyetine ise; Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu Spor Kulüp Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, Garnizon Komutanı Ahmet Refik Altunel, Emniyet Müdür V. Uğur Demirel, Karasu Spor Kulübü As Başkanı Hasan Özkan, Esnaf Odası Başkanı İlyas Balcı, Ziraat Odası Başkanı Selami Arık Katıldı.

İki takım taraftarları arasında daha önce yaşanan tatsız hadiselerin bundan sonra yaşanmaması adına sporda centilmenlik kuralları çerçevesinde hareket edilmesi için karşılıklı görüş birliğine varıldı.

İki heyet arasında yapılan konuşmalarda sporcular başta olmak üzere yöneticilerin maç öncesi ve sonrası daha duyarlı ve daha dikkatli olması istendi.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu “Akyazı’dan ziyaretimize gelerek bizleri onurlandıran heyete teşekkür ediyorum. Daha önce yaşanan hadiselerin bundan sonra yaşanmaması ve unutulması için bizler yöneticiler olarak elimizden geleni yapacağız. Tabii taraftarlarımızın da aynı hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz. Kulüp Başkan ve yöneticilerimiz bu noktada hazırlar. Yarın ki maçta da ve sonraki maçlarda da örnek bir dostluk sergileyeceğimizi ümit ediyorum” dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ise “Misafirperverliklerinden Karasu’lu dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu dostluğumuzu tüm yöneticilerimiz, sporcularımız ve taraftarlarımızla bundan sonra göstereceğiz. Bunun kararını hepbirlikte bu dostluk toplantısında almış bulunuyoruz. Biz Akyazılı yöneticiler olarak, başta Kaymakamımız olmak üzere STK başkanlarımızla birlikte biriz ve birlikteyiz. Şimdi Karasulu yöneticilerimizle birlikte aynı birlik ve beraberlik içerisinde bundan sonraki maçlarda centilmenlik kuralları çerçevesinde hareket edeceğiz. Şu son zamanlarda ülkemizde yaşanan hadiseler sonrası bizlerin daha da birlik ve beraberlik içinde hareket etme yaşamaya ihtiyacımız vardır. Bu duygularla tüm Karasulu yönetici, sporcu ve özellikle taraftar kardeşlerime saygılarımı sunuyorum” dedi.

Toplantı sonrası iki heyet de elele vererek hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

  

25 Mar 2017 - 20:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.