KARAPÜRÇEK'TE İNANILMAZ KAZA

Karapürçek te Bir lisede tuvalete düşürdüğü anahtarı almak isterken elini sıkıştıran hizmetli kadın, tuvalet taşı kırılarak kurtarıldı.

Bir lisede tuvalete düşürdüğü anahtarı almak isterken elini sıkıştıran hizmetli kadın, tuvalet taşı kırılarak kurtarıldı. Alınan bilgilere göre Karapürçek ilçesinin Mehmet Akifersoy Çok Programlı Lisesi'nde hizmetli olarak çalışan E.G., temizlik yaparken anahtarını tuvalet taşının içine düşürdü. E.G., anahtarını almak isterken elini tuvalet taşına sıkıştırdı. Hizmetlinin yardım istemesi üzerine okul yöneticileri, itfaiye ve sağlık ekibine haber verdi. Bu arada okul öğretmenlerinden K.Ç, keskiyle tuvalet taşını kırarak E.G'nin elini kurtardı. Tuvalet taşını kıran öğretmen K.Ç. de elinden yaralandı. Yaralı öğretmen ile hizmetli ambulansla Akyazı Devlet Hastenesine kaldırıldı.(medyabar.com)

01 Mar 2011 - 00:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.