Karapürçek Ülkü Ocakları dualarla açıldı

Karapürçek Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu ve MHP İl başkanı Levent Bülbül'ün katılımıyla dualarla açıldı

95c9c7c1b5e8ccd66b6845539f7c2c0d.jpg
e5f7d55c73b5fa78b7e88433afa4c12d.jpg
+15
Haber albümü için resme tıklayın

Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz'un onay ve talimatları, Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Sayın Soyhan Sofuoğlu'nun kartılımıyla t Karapürçek ilçesinde Ülkü Ocakları sancağı dalgalanmaya başladı.

 

Açılış sürecinin başlangıcından itibaren Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu  ve yönetiminin, her safhasında istişare hâlinde olarak bizzat takip ettikleri hazırlıklarda sona gelindi.

22 Nisan 2018 Pazar günü açılışı gerçekleştirilen Ülkü Ocakları Karapürçek İlçe Başkanlığı’na Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un onayı ve İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu tarafından Evren Yayla’nın başkan olarak ataması yapıldı.

Açılışa MHP Sakarya İl Başkanı Muhammed Levent Bülbül  ve yönetimi, MHP Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Tankal , MHP Sakarya İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Sakarya İlçe Başkanları ile birlikte çok sayıda ülkücü katılım sağladı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve duanın ardından açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu yaptığı konuşmada

“Böylesine güzel ve anlamlı bir günde bizleri bir araya getiren Cenab-ı Allah’a hamd-ü senâlar olsun. Öncelikle Türk gençliğinin yolbaşçısı, gençliğe kılavuz genel başkanımız Olcay Kılavuz Beyefendi’nin selamlarını iletmek istiyorum. Türk gençliğinin İslam ahlâkı, Türklük bilinciyle piştiği, Ahmed Yesevî dergahı olan ülkü ocağımızın ateşinin Karapürçek İlçemizde parlayacağının şerefi, onuru ve sevinci içerisindeyiz. Tek gayesi Türk-İslâm ahlakına, Türklük şuur ve bilincine, müreffeh medeniyetler seviyesine ulaşmış bir Türkiye inşa etmek olan Ülkü Ocakları, bu kutlu mücadelesine her zamankinden daha azimli, daha kararlı bir şekilde yoluna çıkacak bütün engelleri aşarak, sadece ve sadece Allah rızasını kazanmak için, yılmadan mücadele etmektedir.

Ülkücü Hareket olarak bizler, Müslüman Türk gençliğini hedef alan, tehdit eden ne varsa, tüm benliğimizle sarsılmaz bir kaya olarak karşısında durmaktayız. Uyuşmuş beyinler değil, üretken beyinler olması gayesindeyiz. Bizler Türk gençliğinin temellerine bağlı, örfünü âdetini bilen, gücünü şerefli mazisinden alıp, geleceğe daha emin ve sağlam adımlarla ilerleyen bir nesil olarak yetişmesi gayesiyle, gündüz yorulmadan, gece uyumadan her mevzide cephe cephe savaşmaktayız

Allah’ın izni ile Karapürçek ilçemizde yakılan bu meşale Türk-İslam ateşiyle daha da alevlenip, geleceğin lider ülkesini inşa edecek kadroların yetişmesine vesile olacaktır.

Bu mutluluğu, bu onur ve gururu iliklerimize kadar hissederken Karapürçek ocağımızın açılışının hayırlara vesile olmasını diliyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!” ifadelerini kullandı.

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan MHP Sakarya İl Başkanı Muhammed Levent Bülbül  ise Ülkü Ocaklarının Türk Milleti ve Türk Gençliğinin teminatı olduğunu, içinde bulunduğumuz ve her türlü maneviyat yoksunluğunun yaşandığı bir dönemde Ülkü Ocaklarının bu gidişi tersine çevirebilecek dürüst ve ahlaklı kadroları yetiştirmesi bakımından hayati bir önem taşıdığını belirterek, “İnşallah milletimiz Ülkücü Hareket’in değerini, kıymetini layıkıyla anlar. Türklüğe en fazla saldırıların ve düşmanlığın olduğu son yıllarda bile eğer bu gençlik buralarda toplanıp bu ateşi burada yakacak gücü ve imkanı kendilerinde hissediyorlarsa, Türk Milleti’nin içerisinde olan o büyük o güzel mayayı göstermektedir. Allah bu yuvaların sayısını arttırsın. Ülkü Ocaklarını her daim var eylesin” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından kurdele kesilişini Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu , MHP Sakarya İl Başkanı Muhammed Levent Bülbül , MHP Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Tankal  ve MHP Karapürçek İlçe Başkanı Mustafa Odabaş gerçekleştirdiler. Akabinde yeni açılan ocağı gezerek hayırlı olsun dileklerini yenileyen ülkücüler, duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Ülkü Ocakları Karapürçek İlçe Başkanlığı’nın açılışının hayırlara vesile olmasını diliyor, bu kutlu başlangıca onayları ile Karapürçek İlçesi gençlerinin Türk İslam Ülküsü bilinci ile donatılmasına vesile olan Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz ve İl Başkanımız Sayın Soyhan Sofuoğlu’na şükranlarımızı yinelemekten onur duyuyoruz.

VAR OLSUN ÜLKÜ OCAKLARI!

24 Nis 2018 - 02:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.