Karapürçek MBDD'den “Vatan Sana Kanım Feda” kampanyası

Milli Birlik ve Düşünce Derneği Karapürçek İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen “Vatan Sana Kanım Feda” kampanyası kapsamında Türk Kızılay'ına 200 kişi kan bağışında bulundu.

Düzenlenen kampanyayla ilgili olarak Milli Birlik ve Düşünce Derneği Karapürçek İlçe Teşkilatı Başkanı Yunus Emre Kobal tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

Öncelikle, Temel ilkeleri; İnsanlık, Ayrım gözetmemek, Tarafsızlık, Bağımsızlık, Hayır Kurumu Niteliği, Birlik ve Evrensellik gibi olmazsa olmaz unsurlara dayanan

Görevi ;Uluslararası hayır kuruluşu niteliği ile, savaşta ve barışta, yararlananlardan hiçbir bedel almadan ve karşılık beklemeden, amacına uygun ve gönüllülük anlayışına göre ürettiği hizmetler ve yaptığı faaliyetlerle vatandaşına ve mazluma destek olmak olan Türk Kızılay'ımızın kan ihtiyacını karşılamak için Milli Birlik ve Düşünce Derneği Sakarya İl Başkanlığı olarak başlatılan 'Vatan Sana Kanım Feda' kampanyasına Milli Birlik ve Düşünce Derneği Karapürçek İlçe Teşkilatı adına katkı sağlamış olmaktan ilçe başkanı ve yönetimim olarak gurur duymaktayız.STK olarak bizlerin görevlerinden birinin de halkı bilinçlendirip harekete geçirmek olduğunu biliyoruz.

Milli Birlik ve Düşünce Derneği olarak bizler; Bu ve bunun gibi Vatanına, Milletine katkı sağlayan tüm kuruluşlara desteğimiz dünden bugüne nasıl artarak geldiyse bugünlerimizde yarınlarımıza artarak devam edecektir.

"Vatan Sana Kanım Fena" kampanyamız ile Türk Kızılay'ına Milli Birlik ve Düşünce derneği Karapürçek İlçe Teşkilatı olarak 22.01.2017 Pazar günü 200 kişi kan bağışında bulunmuştur.

Başta kampanyamızı başlatan Milli Birlik ve Düşünce Derneği Sakarya il Başkanı Riza Vardar ve yönetimi olmak üzere, katılım sağlayan Karapürçek İlçe Teşkilatıma ve tüm Vatandaşlarımıza tekrardan Teşekkürü bir borç bilirim.

23 Oca 2017 - 11:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.