Karapürçek Çpal’ in Zaferi

Karapürçek Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi, YGS’ de aldığı sonuçlarla ilçenin gurur kaynağı oldu.

2016 YGS de başarı oranı  % 77 ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Okul netlerinde % 30 yükselme ile YGS başarı oranının geçen yıla göre  % 100 ’e ulaşmış olması başarının dikkat çekici diğer tarafıydı. Okul öğrencilerinden Sümeyye BALIKÇI’ nın da, ilk 74 bine girmesi okuldaki eğitim kalitesinin her geçen gün arttığını gösterdi.

     Okul Müdürü Sami YASA, geçen yıl başlatılan “ÇALIŞINCA OLUYOR” projesiyle     bu yıl akademi alanda iyi sonuçlar almaya başladıklarını, vakit kaybetmeden LYS ile ilgili çalışmaların içinde olduklarını söyledi.   

    Okulun yaklaşık 3 yıl önce İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan YGS deneme sınavında son sıradan bu günlere gelindiğini söyleyen Sami YASA, bu başarının temelinde kurum kültürü ve iyi bir ekip çalışmasının olduğunu belirtti. Okullarının geçen yıldan beri başarılı sonuçlar alınmasıyla, ilçeden başka okullara giden öğrencileri tekrar geri getirmeye başardıklarını, gelen nakillerle öğrenci sayılarında ciddi artış olduğunu belirten Sami YASA, bu başarının oluşmasında özveriyle çalışan öğretmenlerini, duyarlı velilerini ve öğrencilerini tebrik etti.            

      Okul Müdürü Sami YASA, İlçe Kaymakamı Sayın Tahir YILMAZ’ a, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı DOĞRAMACI’ ya ve öğretmenlerine ayrıca teşekkür etti.

29 Mar 2016 - 10:48 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Binnaz YERDELENAyşenur İBİLİBRAHİM SELÇUK VURAL - Allah okulumuzun başarılarını daim eylesin. Bizden sonraki neslin daha çok başarılı olup hedefimizin daha çok üzerine çıkacağına hatta ''İşte ben bu okuldan mezun oldum '' diyebileceğimize inanıyorum.Çünkü arkamızda Sami hocamız ve Öğretmenlerimiz oldukça sırtımızın yere gelmeyeceğini biliyorum .Bu yüzden Sami hocamıza ve Öğretmenlerimize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.Sami hoca okulumuza geldiği günden itibaren çalışmalara başladı ve okulumuzu bu günlere getirdi ben kendinisine çok teşekkür ediyorum kat edilmiş bir başarı varsa Sami hoca başta olmak üzere bütün hocalarımız sayesindedirHELAL OLSUN SAMİ HOCAM. ALLAH KOLAYLIK VERSİN. BU BAŞARILAR KOLAYLIKLA EDİLMİYOR. İŞTE MÜDÜRFARKI. İBRAHİM SELÇUK VURAL

Yanıtla . 4Beğen . 0Beğenme 29 Mart 10:48