Karaköy'e şafak baskını: 17 gözaltı

Adapazarı'nda 200 polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği şafak operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, 17 kişi gözaltına aldı.

MEDYABAR.COM

Sakarya Emniyet Müdrülüğü'ne bağlı 200 polis uyuşturucu satıcılarını yakalamak için Adapazarı Karaköy Mahallesi'ne şafak operasyonu düzenledi. Sabahın ilk ışıklarında otobüs ve araçlarla yola çıkan polis, mahallede tüm evlere aynı anda girdi.

 

Yataklarından kalkan çok sayıda kişiye GBT kontrolü yapan ekipler, evleri de didik didik aradı. Tüm evleri arayan kaçakçılık polisleri 1 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca 4 çalıntı motosiklet, 208 gram bonzai maddesi ve 86 gram esrar maddesi ele geçirdi.

 

Operasyonda evlerinde uyuşturucu madde ele geçirilen 17 şüpheli gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar S.A, B.T, O.A, H.S, Y.D, S.D, A.D, T.A, İ.T, G.G, F.DE.A, G.D, V.A, E.T, S.A ve K.A emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Polis kameraları operasyonu hem helikopter kamera hem de normal kamerayla görüntüledi.

 

Operasyondan görüntüler

06 Ara 2016 - 17:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.