Karaçalılık İlkokulu Orman Haftasını Kutladı

21 Mart Orman Haftası nedeniyle Akyazı’ya bağlı Karaçalılık Mahallesi Karaçalılık İlkokulunda program düzenlendi.

Her yıl 21 Mart’ta kutlanan Orman Haftası bu yıl Akyazı’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Akyazı Karaçalılık Mahallesinde bulunan Karaçalılık İlkokulunda düzenlenen programda öğrenciler orman haftasını okudukları şiirlerle ve diktikleri fidanlarla kutladılar.

Program saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. 4-A sınıfı öğrencilerinden Ceren Pekcan günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. “Yeşili görmeyen gözler, renk zevkinden yoksundur. Burasını öyle bir ağaçlandırın ki, kör bir insan dahi yeşillikler arasından olduğunu anlasın. Mustafa Kemal Atatürk.

1-A sınıfı öğrencilerinden Batuhan Birinci ise Orman ne güzeldir isimli şiiri okudu. Program okul öğrencilerinin şiir ve gösterileri ile devam etti. Program sonunda öğrenciler ve öğretmenler okul bahçesinde fidan diktiler.

Karaçalılık İlkokulu tarafından yapılan programa İlçe Milli Eğitim müdürü Recep Özdemir, Okul Müdürler, Öğretim görevliler, Veliler, Orman İşletme İdarecileri ve Personelleri katıldı. Okul Müdürü Ziyattin Mert programa katılım gösterenlere teşekkür etti.

Program sonunda Orman İşletmesi tarafından Fidan dağıtımı yapıldı.

Hacı İbrahim Aydın

24 Mar 2017 - 14:56 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.