Kara kışın faturası ağır oldu!

Ocak ayının başından itibaren şehir genelinde etkili olan soğuk ve kar yağışının doğalgaz faturalarına yansıması büyük oldu. Ay sonunda kesilen faturaları eline alan vatandaşlar gördükleri ücretlerle şok oldu

MEDYABAR.COM

Ocak ayının başından itibaren şehir genelinde kar yağışı ve aşırı soğuk hava etkili olmuş ve bazı ilçelerde karın yüksekliği 2 buçuk metreyi bulmuştu.

2 hafta boyunca etkili olan kar yağışıyla hava sıcaklıkları eksilere kadar düştü. Vatandaşlar da kombilerinin derecelerini ısınabilmek için yükseltti. Ayın ortalarına doğru, AGDAŞ abonelerinin sayaçlarını okudu ve cep yakan faturaları kesti.

FATURALAR ŞOK ETTİ

Ay sonunda kapı önüne bırakılan faturaları gören vatandaşlar, gördüğü fatura ücretleriyle büyük şok yaşadı. Genel olarak bir önceki ayın neredeyse 2-3 katı olan ücretler aboneleri isyan ettirdi.

Doğalgaz dağıtım ekiplerinin faturaları okuma tarihleri, kar yağışının sona erdiği zamana denk gelince bunun faturaya yansıması da büyük oldu. Doğalgaz aboneleri şimdi gelen doğalgaz faturalarını nasıl ödeyeceğinin derdine düşmüş durumda...

22 Oca 2015 - 12:43 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.