Kar bu kez şiddetli gelecek. Meteoroloji saat verdi...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre ilimizde hava sıcaklığı Cuma günü öğleden sonra hızla soğuyarak saat 21.00 sonrasında kara dönüşecek

MEDYABAR.COM - 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Balkanlardan gelecek soğuk hava dalgasına ilişkin tahminleri kurumun internet sitesinde yayınlandı.

 

Tahminlere göre ilimizde Cuma günü öğle saatlerinde 15 derece kadar çıkacak olan hava sıcaklığı şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla soğuyarak 21.00 sularında 3 dereceye kadar düşecek. 
Gün içerisinde rüzgar hızının saatte 30 kilometre, hamlesinin ise 65 kilometreye ulaşması bekleniyor.


Saat 21.00 itibariyle karla karışık yağmur olarak başlayacak yağışların gecenin ilerleyen saatlerinde kara dönüşmesi ve Salı gününe kadar ilimizde etkili olması bekleniyor.

 

Cumartesi günü için ise gün boyu yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. 
Gece saatlerinde hava sıcaklıklarının 0'ın altına inmesiyle birlikte don olayı da gerçekleşecek.

 

Pazar günü, gün içerisinde dahi sıcaklıkların 0'ın altında olması beklenirken, kar yağışının aralıklarla devam etmesi tahmin ediliyor.

 

Geçtiğimiz haftaki kar yağışının aksine bu sistemin şehir merkezlerine de önemli miktarda kar düşürmesi bekleniyor.

 

İŞTE CUMA GÜNÜ İÇİN SAAT SAAT HAVA DURUMU TAHMİNİ 

 

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

05 Oca 2017 - 16:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.