Kaplıca Caddesi Asfaltlanıyor

Kuzuluk Enver Ören Caddesinde Bayram öncesi başlatılan yol çalışması tamamlandı Asfalt serimi başlatıldı.

31cb1fe5a2094c67dbd8df34d7d2bf3e.jpg
5846a43e542f0dfb67a741f59e2194d9.jpg
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Mahallesinde Ramazan Bayramına günler kala başlatılan yol çalışmaları tamamlandı. Kuzuluk Enver Ören Caddesi Kaplıcalar mevkiinde tamamlanan yol çalışmasının ardından asfalt serimi bu sabah başladı.

Uzun süredir Kuzuluk Mahallesinde devam eden alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar vatandaşı çileden çıkartmıştı.

NEFES ALDIRAN ÇALIŞMA BAŞLADI!

Vatandaşlar; Enver Ören Caddesi Göksu sokaktan başlatılan asfalt çalışmasıyla birlikte toz ve çamur çilesinden kurtularak rahat bir nefes alacaklarını belirttiler. Büyükşehir ve  Akyazı Belediyesi tarafından başlatılan asfalt çalışması Kaplıca Caddesinde tamamlandıktan sonra Lunapark caddesinde de asfalt çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.

Öte yandan asfaltlanan caddede kaldırım çalışmaları da sürüyor.

Davut Kaya

29 Haz 2017 - 10:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.