Kamil Özdağ "Çok Mutluyum" dedi

Kamil Özdağ basına yaptığı açıklamayla hem sevincini ve mutluluğunu paylaştı hem de 2017 yılının son programı ile ilgili bilgiler verdi

da060cb142862fce812e4c18b6ff62a7.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Sporculuk hayatında süper efendiliği, sessiz ve sakinliğinin yanı sıra aktif sporculuğu sırasında yaptığı güreşlerde fırtına gibi esen, apoletinde Avrupa ve Dünya şampiyonluğu gibi önemli başarılar taşıyan, aktif sporculuk hayatını sona erdirdikten sonra hayatını Ülkemize genç güreşçiler yetiştirmekle sürdüren, cana yakın ve saygılı milli güreşçi Kamil Özdağ, bugünlerde hayli mutlu, onurlu ve de gururlu.

Akyazı Belediye Meclisinin 2017 yılının son toplantısında yapımına başlanan ancak ara verilen, bugünlerde tekrar yapımı gündeme gelen Güreş Eğitim Merkezine Kamil Özdağ Güreş Eğitim Merkezi adının verilmesi kararı alması Özdağ’ın mutlu olmasına ve gururlanmasının ana sebebi oldu.

Kamil Özdağ basına yaptığı açıklamayla hem sevincini ve mutluluğunu paylaştı hem de 2017 yılının son programı ile ilgili bilgiler verdi. Özdağ, yapılacak olan Güreş Eğitim Merkezine adımın verilmesine ilişkin Belediye Meclisimizin aldığı karar gerçek anlamda beni mutlu etmiştir. Bu tesise adımın verilmesini düşünen, meclis gündemine getiren ve mecliste verdikleri oylarla kabul eden Belediye Başkanımız Hasan Akcan başta olmak üzere tüm Meclis üyelerimize ve bu konuda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

2017yılının sonlara geldiğimiz şu günlerde 22-23-24 Aralık günlerinde Adapazarı Lütfi Yaman spor salonunda okullar arası öğrencilerin gençler ve yıldızlar kategorilerinde il seçmelerinin yapılacağını ve bu seçmelerle 2017 yılını tamamlayacaklarını anlatan Kamil Özdağ, 2018 yılının ilk ayında 20-21 Ocak tarihlerin de yine aynı salonda ve aynı kategorilerde bu kez kulüpler arası İl seçmelerinin yapılacağını söyledi.

Kendisinin güreş il tertip komitesi olması nedeniyle 2018 yılına ait çalışma, turnuva ve yapılacak diğer organizasyonlarla ilgili programı hazırlamak için diğer organizasyonlarla çakışmaması için Güreş Federasyonunun 2018 yılına ait programını beklediklerini, programın açıklanmasından sonra Sakarya olarak kendi programlarını da yapacaklarını söyleyen Kamil Özdağ, gerek Akyazı’da ve Sakarya’da gerekse yurt içi ve dışında yapılan turnuvalara katılan güreşçilerimizi yakından takip eden değerli basın mensuplarına ve çalıştıkları yayın kuruluşlarına şahsım ve mensubu olmaktan gurur duyduğum güreş sporu adına teşekkür ediyorum dedi.

09 Ara 2017 - 16:22 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Bir Vatandaş - Kamil Hocam, bu işte geç bile kaldın.

Tebrik eder başarılar dilerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Aralık 16:22