KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Akyazı Dokurcun beldesinde sağlık ocağına giden hastaya iğne yapıldı , hasta ise 1 saat sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Akyazı Dokurcun beldesinde sağlık ocağına giden hastaya iğne yapıldı,Hastanın EKG si çekildi hasta ise 1 saat sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre Akyazı dokurcun beldesi çaylar yeni mahalle habipler sokakta ikamet eden Şeref Çetin dokurcun beldesindeki sağlık ocağına giderek rahatsızlığını belirtti, nöbetçi doktor tarafından yapılan muayene sonra EKG si çekilen hastaya damar sertliği teşhiisi konularak iğne yapıldı ve Sakarya devlet hastanesine gitmesi tavsiye edildi. Dokurcun'a 5 km mesafedeki evine giden Çetin 1 saat sonra fenalaşınca tekrar aynı sağlık ocağına getirildi, Yine aynı doktor tarafından bu kez kalp krizi geçiriyor denilerek ambulansla beldeye 30 km uzaklığı bulunan Akyazı devlet hastanesine sevk edildi.Akyazı devlet hastanesine sevk edilen Çetin Yolda hayatını kaybetti. Evli ve 4 evlat babası olan Şeref Çetin'in cenazesi Dokurcun merkez camiinde kılınan Cuma namazına müteakiben habipler mahallesindeki hanesinden alınarak aile mezarlığına defnedildi. Ailesinin sinir krizleri geçirdiği Çetin'in cenazesine Dokurcun Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz, Dokurcun merkez ve mahalle muhtarları ayrıca çok sayıda seveni katıldı.

09 Mar 2012 - 00:00 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.