Jandarmadan eş zamanlı uyuşturucu Operasyonu.5 gözaltı

Jandarma ekipleri Akyazı’da 6 ayrı adrese eş zamanlı yapılan Operasyonlarda Uyuşturucu ele geçirirken 5 kişiyi de gözaltına aldı

Sakarya İl Jandarma Komutanlığınca, 18 Ocak 2017 tarihinde Akyazı İlçesinde uyuşturucu ve silah kaçakçılığı operasyonları icra edilmiştir.

İcra edilen eş zamanlı operasyonlarda (1) iş yeri, (6) ev ve (1) araçta yapılan aramalar sonucunda; (5) gram kokain, (2542) gram kubar esrar, (50) gram toz esrar, (4) şişe uyuşturucu yapımında kullanılan amonyak, (4) adet tabanca, (3) adet av tüfeği, (2) adet hassas terazi, çok sayıda uyuşturucu madde kullanma ve paketleme düzeneği ele geçirilmiş olup, (5) şüpheli şahıs yakalanarak haklarında adli işlem başlatılmıştır.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığınca; suç ve suçlulara yönelik operasyonlara kararlılıkla devam edilmekte olup, duyarlı vatandaşlarımızın 156 Jandarma İmdat Telefonuna, kaçakçılık ve diğer olaylarla ilgili ihbarları zamanında bildirmeleri mücadelelerdeki etkinliği artıracaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

19 Oca 2017 - 13:54 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

akyazılıak sakallıak saçlıakyazı genclikihtiyar - ohh olmuş bunların abileride alınsın araştırılsın o kadar genc imizi yaktılarEditör:Aynı İP ile aynı habere farklı isimlerle yorum yaptığınızdan yorumlarınız yayınlanmamıştır.Editör:Aynı İP ile aynı habere farklı isimlerle yorum yaptığınızdan yorumlarınız yayınlanmamıştır.Editör:Aynı İP ile aynı habere farklı isimlerle yorum yaptığınızdan yorumlarınız yayınlanmamıştır.Editör:Aynı İP ile aynı habere farklı isimlerle yorum yaptığınızdan yorumlarınız yayınlanmamıştır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 13:54