İzmitli Doğaseverler Akyazı’daydı

İzmit Doğa Sporları Kulübü ekibi Pazar günü Akyazı Dokurcun Mahallesi Sülüklü Göl’de doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Vj8Ce7U.jpg
hizHcF.jpg
+9
Haber albümü için resme tıklayın

Pazar günü Akyazı Dokurcun Mahallesi Sülüklü göle gelen Asım Yıldız ve Yıldız Burak Koçoğlu rehberliğindeki Kıymet Memiş Aladağ, Şule Özata, Erbaş İlsem, İsmian Alpaslan, Adem Davulcu, Şenaytan Yunak, Şafak Agdacı, Mürsel Tahtacı ve Günay Tan’ın da aralarında bulunduğu 22 doğasever Dokurcun Sülüklü Gölü çevresinde yürüdüler.

Sülüklü Göl’ün muhteşem manzarasına hayran kalan ekip akşam saatlerinde İzmit’e döndüler.

Takım rehberi Asım Yıldız “ben aslen Erzurumluyum. Uzun yıllardır İzmit’te ikamet etmekteyim. Akyazı ve çevresindeki Doğa güzelliği beni her zaman cezp etmiştir. Fırsat buldukça dostlarımla birlikte Akyazı’ya gelerek muhteşem doğası ile iç içe olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

21 Nis 2014 - 13:51 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.