İyiyazıcı Ailesi'nin acı günü

Hasanbey köyü halkından Şükrü, Recep, Fikri, Cüneyt ve Sinan İyiyazıcı'nın Babaları bayacı Mustafa Nuri İyiyazıcı (78) vefat etti.

İyiyazıcı Ailesi'nin acı günü Hasanbey köyü halkından Şükrü, Recep, Fikri, Cüneyt ve Sinan İyiyazıcı'nın Babaları bayacı Mustafa Nuri İyiyazıcı (78) vefat etti. Mustafa Nuri İyiyazıcı'nın cenazesi Hasanbey köyü camii'nde kılınan Cuma namazı ve cenaze namazı sonrası Hasanbey köyü aile mezaelığına defim edildi. Mustafa Nuri iyiyazıcı'nın cenazesine İyiyazıcı ailesinin yakınları ve çok sayıda sevenleri katıldı. www.akyazi.net ailesi olaram merhuma Allahtan Rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz. Hacı İbrahim AYDIN

15 Haz 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.