İyi Parti'den 'Andımız' çıkışı

İyi Parti Akyazı İlçe Başkan yardımcısı Adem Güner Andımız'ın ilköğretim okullarında yeniden okutulması yönünde alınan kararla ilgili açıklama yaptı

İşte o açıklama 

"Sayın Medya Mensuplarımız.

Danıştay 8. Dairesi tarafından alınan karar ile ANDIMIZ'ın ilköğretim okullarında tekrar okutulması gündeme gelmiştir. İYİ PARTİ olarak alınan kararın doğru olduğunu, ANDIMIZ'ın sözde "Yeni Türkiye" masalıyla zihinlerimizden atılmaya çalışılan MİLLET olma bilincini tekrar canlandırılması hususunda büyük önem arz ettiğini düşünüyoruz.

Çözüm süreci adı altında bu memlekete Habur rezaletini yaşatan, terörist sevicilerle aynı platformda gözyaşı döken ve TÜRK toplumunu boş bir hayalin peşinde sürükleyerek MİLLET olma bilincine darbe vuran, hukukun sadece kendi çıkarlarına uygun kararlar verildiğinde arkasında duran bu anlayış, Danıştay'ın aldığı karardan dolayı ziyadesiyle rahatsız olmuştur.

Ülkemize yönelik ekonomik ve diplomatik saldırılar karşısından TÜRK MİLLETİ'nin bölünmez bütünlüğünden bahsederek savunma hattı oluşturmaya çalışanlar, konu AND içmeye gelince TÜRKÜM demekten hiç haz etmemektedirler.

ULUS-DEVLET anlayışına en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE " demeyi kendine zul gören bu anlayışı kabul etmiyoruz ve etmeyeceğiz.

Cumhuriyetimizin kuruluş ilkeleri ile sıkıntıları olan bu anlayışın karşısında TÜRK MİLLİYETÇİLERİ'nin tavrı gayet açıktır ve nettir.

Saygılarımla

İyi Parti Akyazı İlçe teşkilatı

21 Eki 2018 - 11:24 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.