İyi Parti GİK üyesi Dikbayır Akyazı’daydı

İyi Parti kurucular kurucu ve Genel İdare Kurulu GİK üyesi Ümit Dikbayır Akyazı’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Dikbayır sitemizi de ziyaret etti.

e8089ee846c617770a1aa70e5d42bf8a.jpg
71ef23e5708f6a0f12f78c1f107de320.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İyi Parti Kurucular kurulu ve Genel idare Kurul üyesi  Ümit Dikbayır beraberinde İyi Parti Akyazı ilçe başkanı Servet Top,Hendek ilçe başkanı Fatih Bayındır,İl yöneticisi Kerem Durmuş, Akyazı ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gökhan Kaçar, Ayşen Acar, Hendek ilçe yönetim kurulu üyesi Cemil Yelkenci, ile birlikte Akyazı ilçe merkezinde bazı ziyaretlerde bulundular.

Kurum ve kuruluşların yanı sıra esnaf ziyaretlerinde de bulunan İyi Parti GİK üyesi Ümit Dikbayır ve beraberindekiler Akyazi.net haber sitesini de ziyaret ederek çalışmalarına destek istediler.

12 Nis 2018 - 17:21 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.