İYİ Parti Akyazı ilçe başkanı belli oldu

Meral Akşener liderliğinde kurulan İyi Parti Sakarya’daki teşkilatlanmasına hız verdi. Akyazı ilçe başkanlığına Elektrik teknisyeni Servet Top getirildi.

35b9771e337307a9c182561b848e8eab.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Meral Akşener başkanlığında kurulan İyi Parti Sakarya’da teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Birçok ilçede ilçe başkanını atayan İyi Parti Akyazı ilçe başkanlığına Elektrik teknisyeni Servet Top’u getirdi.

İyi partili yetkililer Akyazı ilçe başkanı Servet Top ilçe başkanı olarak görevlendirildiği İlçe yönetim kurulu çalışmalarının ise devam ettiğini çok kısa bir zamanda ilçe yönetim kurulu üyelerini de açıklayacaklarını İyi Parti ilçe teşkilatı için Ada Caddesi Akbank karşısında bina kiralandığını söylediler

18 Ara 2017 - 16:21 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

ESKİ ÜLKÜCÜD. YazıcıKÜRŞADEnes bakırPAZARKÖYLÜAyhanAKYAZILI GÜZEL İNSAN.KÜRŞADcavıt aksu - NE YAPSALAR BOŞ GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR ULAN SİZ DEĞİLMİYDİNİZ ELİNİZDEN ZAMAN GAZTESİ Nİ DÜŞÜRMEYEN ÇOCUĞUNUZ FEMDEN BAŞKA DERSANEYE GÖNDERMEYEN ŞEREFİYEDE KUZLUKTA MAKLUBE YİYENLERİ HADİ ORDANHayırlı olsun inşallahİlk seçimde Belediye başkanlığı ve ardından gelecek genel seçimde Sakarya dan en az 4 milletvekilliği.Hafızanıza İYİ kazıyın beyler.Ayrıca bu parti(İYİ PARTİ) İlçe teşkilatına misafir olarak buyurun geliniz. Kendisine muhalefet edenleri de beklemektedir.Bizde tek düze ve komünist bir sistem olmayacak ve her fikir ve görüş dikkatlice ve değer verilerek dinlenip değerlendirilecektir.Diğer partiler gibi konuşmanın,aday olmanın dahi yasak olduğu bir dikta partisi değildir ve olmayacaktır.Binanın küçük olduğunu yazan çok değerli kardeşim,binamızda kalabalıktan ötürü sana yer olmasa da merak buyurmayınız,kalbimizde yer açar seni yine en güzel şekilde misafir ederiz.Rabbime emanet olunuz.O işi bi geçin be bikere parti binasının toplantı salonu olur 3 5 kişilik oda değil...! MHPBAŞKANIM HAYIRLI OLSUNSıkıntı yok birbirinize aile içi bı kaç oy verirsiniz de bu devlet tutarda vergilerden size ödenek çıkarırsa o zoruma gider kadın in kendi ailesine faydası yok size olacak yazık sizeALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. ALLAH UTANDIRMASIN. AKYAZI'MIZA VATANA VE MİLLETE HAYIRLI OLUR İNŞALLAH.Rabbim utandırmasın.kardesım hayırlı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 16:21