"İstikrarın devamı için çok çalışmalıyız"

Akyazı'da gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan Başkan Toçoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız her gün 2019'un önemini anlatıyor. Bütün bunların bir sebebi var.

f5d5cacfbec7fe5b9fc0fc8f33217dba.jpg
49557f75e843ff1955f9475718947cc7.jpg
+6
Haber albümü için resme tıklayın

Çünkü biz sıradan bir siyasi parti değiliz ve önümüzdeki süreçte sıradan bir seçim süreci değil. İstikrarlı bir şekilde yolumuza devam etmemiz gerekiyor" derken; Milletvekili Bürge, "Çok önemli bir sürece giriyoruz. Bu sürecin anahtarı kardeşler topluluğu olmamızdır" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Kuzuluk Otel'de geçekleşen toplantıda İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Akyazı belediye Başkanı Hasan Akcan, AK Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı, teşkilat mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Eski ve yeni Akyazı

 

AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, ?Bugün eski ve yeni Akyazı anlatacağız. Akyazı için yapacaklarımızı sizlerle paylaşacağız. İnşallah bundan sonra bu tür faaliyetlerimizi artırarak devam edeceğiz. Toplantımız hayırlı ve uğurlu olsun? derken; AK Parti Akyazı Kadın Kolları Başkanı Oya Asan, ?Hepimizin bildiği üzere ilçe, ana kademe, gençlik kolları ve kadın kolları kongrelerimizi tamamladık. Seçimlerde 50+1 oy almamız gerektiğini hepimiz gayet iyi biliyoruz. Bu noktada her zamankinden daha çok daha verimli çalışmalar gerçekleştirmeliyiz? dedi. Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Yıldız ise; emin adımlarla yola devam edeceklerini söyledi.

 

İstikrarla yolumuza devam edelim

 

Başkan Zeki Toçoğlu, ?Önümüzdeki süreci daha iyi anlamak açısından bu tür toplantıların önemini iyi analiz etmemiz gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız her gün 2019'un önemini anlatıyor. Aralıksız bir şekilde çalışıyor. Bütün bunların bir sebebi var. Çünkü biz sıradan siyasi bir parti değiliz ve önümüzdeki süreçte sıradan bir seçim süreci değil. İstikrarlı bir şekilde yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Bize karşı olanların derdi değerlerimiz, inancımız ve bizim geleceğimiz. Artık biz bu yola çıktık dönüşü yok. Hep beraber çok ciddi bir şekilde bu süreci değerlendirmemiz lazım. Bu toplantılar gerçekten çok önemli. İlçelerimizi dolaşıp teşkilatlardaki arkadaşlarımızın beklentilerini ve fikirlerini alıyoruz. Bu süreçte hiçbir eksik bırakmadan yolumuza devam edeceğiz. Unutmayalım eğer 2019 seçimlerinde başarılı olamasak tekrar başa dönmek durumunda kalırız? ifadelerini kullandı.

 

Kardeşler topluluğu

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, ?Sizleri görmüş olmak gerçekten mutluluk verici bir hadise. Uzun yıllar belediye başkanlığı yaptık. Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarıyız. Çok çalışmak, vefa, dünyanın lideri gibi kelimeler denince akla ilk Recep Tayyip Erdoğan gelir. Bütün gözler ülkemizin üzerinde. Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic diyor ki; Sırbistan'da Recep Tayyip Erdoğan'a gösterilen sevginin yarısı bana gösterilse dünyanın en mutlu insanı ben olurum. Bizim birbirimizle uğraşmak ne yazık ki en büyük handikapımız oldu. Var oluş ve yok oluş dönemine giriyoruz. Kardeşler topluluğu olmak zorundayız. Recep Tayyip Erdoğan bize hitap ederken kardeş diyorsa bizde onun en sağlam kardeşleri olmalıyız. Allah bizi vatansız, topraksız ve bayraksız bırakmasın? diye belirtti.

20 Oca 2018 - 16:03 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

hakkı söylerhüsam - İSTİKRAR BOZULMASIN MIŞ.SİZİN İSTİKRARINIZ BOZULMASIN DİMİ.YOKSA HANGİ İSTİKRARDAN BAHSEDİYOR BUNLAR TÜRKİYE DE İSTİKRAR MI BIRAKDINIZ.İŞÇİ AÇ.EMEKLİ SURUNUYOR CİFCİ CAN ÇEKİŞİYOR .TÜRKİYE Yİ KOLTUK UĞRUNA KENDİ İSTİKRARINIZ İÇİN SAVAŞIN EŞİĞİNE GEDİRDİNİZ HANGİ İSTİKRARDAN BAHSEDİYORSUNUZ.DÜNYA LİDERİ İMİŞ FİLİSTİN DÜNYA TOPRAKLARI İÇİN DE DEĞİL Mİ. YOKSA UZAYDA DA BİZ Mİ BİLMİYORUZ.BİZİ KANDIRANLAR BİZDEN DEĞİLDİRsecimmi var yakında bunlar halkla işi olmazdı hayırdır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 16:03