İşte böyle olur itfaiyecinin düğünü

Sakarya Büyükşehir İtfaiyesi'nde görevli olan itfaiye eri Cem Kaya, mesaisi olduğu için düğüne gelemeyen mesai arkadaşları kendisini görebilsin diye konvoyla salona gitmeden önce itfaiye merkezine geldi.

MEDYABAR.COM

Aziz GÜVENER'in haberi

İlimizde yaşayan Cem Kaya ve Ayşe Nur Emin, hayatlarını birleştirmeye karar vererek önceki gün Adapazarı'nda yapılan görkemli düğün töreniyle evlendi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'nde görevli olan itfaiye eri Cem Kaya Adapazarı'nda gelin alması yapıldıktan sonra konvoyla salona doğru yola çıkıldığı sırada güzergahı değiştirdi.

 

Kaya, düğün günü mesaide oldukları için düğüne katılamayan mesai arkadaşları da kendisini görebilsin diye düğün konvoyuyla Adapazarı kent merkezindeki itfaiye merkezine geldi.

 

Çalışanlar gelin aracıyla içeriye giren damat Cem Kaya'yı kapıda karşıladı. Kaya, mesai arkadaşlarına kapıda tek tek sarıldı. Konvoy geldiği sırada itfaiye araçlarından sirenler çalmaya başlayınca renkli görüntüler oryaya çıktı.

 

Düğün öncesi yapılan ziyaret sırasında konvoydaki diğer vatandaşlar da araçlarından inerek bu anları cep telefonlarıyla kaydetti. Damat arkadaşlarıyla görüştükten sonra konvoy düğün salonuna gitmek için buradan ayrıldı.

14 May 2017 - 13:12 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.