İşte 5 günlük hava durumu! Havalar nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre ülkegenelinde güneşin etkisini artırarak sıcaklık değerlerini yükselteceğitahmin ediliyor.

MEDYABAR.COMMeteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre sıcaklıkların hafta içinde ülke genelinde yükselmesi bekleniyor.

İlimizde önümüzdeki 5 gün içerisinde bulutlu hava hakim olurken ara ara yağışların görülebileceği tahmin ediliyor. En düşük sıcaklığın 3 ve en yüksek sıcaklığın 15 derecelerde seyretmesi öngörülüyor. İşte 5 günlük hava durumu; PazarEn düşük 4, En yüksek 14 ÇOK BULUTLUPazartesi En düşük 4, En yüksek 12 YAĞMURLUSalı En düşük 3, En yüksek 11 ÇOK BULUTLUÇarşamba En düşük 6, En yüksek 13 ÇOK BULUTLUPerşembe En düşük 7, En yüksek 15 PARÇALI BULUTLU 

19 Şub 2017 - 12:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.