İsmet Aksoy; "Deprem korkusu, geçim sıkıntısı, işsizlik..."

Saadet Partisi Milletvekili Adayı İsmet Aksoy partisinin oy oranını açıklarken, Sakaryalı seçmenin deprem korkusu, geçim sıkıntısı ve işsizlik sorununun ön plana çıktığını söyledi

Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi'nin oluşturduğu Milli İttifak'ın 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmet Aksoy, 7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını ve hedefleriniMedyabar'a değerlendirdi.

 

OY ORANINI AÇIKLADI 
Önceki seçimlere nazaran daha aktif bir çalışma ortaya koyan Saadet Partisi'nin Milletvekili Adayı İsmet Aksoy, yaptığı değerlendirmelerde partisinin oy oranının Sakarya'da yüzde 17-21, ülke genelinde ise yüzde 14-15 bandında olduğunu açıkladı.

Ülke genelinde öne çıkan konuların yolsuzluk iddiaları ve ekonomik sıkıntılar olduğuna dikkat çeken İsmet Aksoy, Sakaryalı seçmenin deprem korkusu, geçim sıkıntısı ve işsizlik sorununu ön planda tuttuğunu söyledi.

 

SAKARYALI SEÇMENİN SORUNLARI 
İsmet Aksoy, özetle; "İnsanlar belki belli etmiyor ama depremden korkuyorlar. Çok katlılarla ilgili sıkıntılar var. Kentsel dönüşüm soruluyor. Kentsel dönüşüm sizce gerekli mi diye soruyorlar. Tabi bizce gerekli. Kentsel dönüşüm olması gerekir. Ama bu Erenler'de yapıldığı gibi değil. Yani tarlanın ortasına değil, ihtiyacı olan çok katlı hasarlı binalar kentsel dönüşüme geçmesi lazım. Bunun yanında tabi geçim sıkıntısı... Herkes geçim sıkıntısı konusunda dertli. Üniversite mezunu gençler de maalesef iş bulamama konusunda büyük bir sıkıntıları var. Bu konular arka arkaya böyle devam ediyor" dedi.

 

CEVAT AYHAN'IN SAĞLIK DURUMU 
Saadet Partisi Milletvekili Adayı İsmet Aksoy, Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Cevat Ayhan'ın sağlık durumuyla ilgili ise; "Ankara'daki evinde uyutuluyor. Koma halinde... Ailesi ve bir sağlık ekipleri ilgileniyor" ifadelerini kullandı.

 

01 Haz 2015 - 16:15 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Yorum - Şayet 07.06.2015 Tarihinde sizin dediğiniz gibi olmazsa Siz yalancı olacanız ve bundan dolayi özür diliyecekmisiniz.

Daha önce Belediye başkanlığı seçimlerde de aynı söylemi söylediniz YALAN çıktı şimdi bir şey demiyecem ancak

07.06.2015 Tarihinde sizin yalancılığınızı tescilliyecem

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Haziran 16:15