İsen ve Kılıç Fakülte bilgilendirme toplantısı için geliyor

Ak Parti Milletvekili Mustafa İsen ve İl başkanı Fevzi Kılıç ilçeye kurulması düşünülen Fakülte için Sivil Toplum kuruluşlarının Temsilcilerine bilgilendirme toplantısı yapacak.

Ak Parti Milletvekili Mustafa İsen ve İl başkanı Fevzi Kılıç ilçeye kurulması düşünülen Fakülte için ilçede bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanlarına bilgilendirme toplantısı yapacak.

Bilgilendirme toplantısına Ak Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Ak Parti il başkanı Fevzi Kılıç, İlçe kaymakamı Ömer Kalaylı, Ak Parti ilçe başkanı Fevzi Bora ve Sivil Toplum Kuruluşları basına kapalı olan bilgilendirme toplantısı saat 16.30 da Kuzuluk Mahallesinde bulunan Akyazı belediyesi ek hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

24 Oca 2017 - 14:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.