İrfan Mert Ebediyete Uğurlandı

Hastane Mahallesinde ikamet eden ve geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren İrfan Mert son yolculuğuna uğurlandı

İlçemiz Hastane Mahallesi halkından Merhum Ali Mert’in oğlu, Yakup, Galip ve Salih Mert’in Babaları Ak parti eski İlçe başkanı Nail Kahveci’nin dayısı İrfan Mert geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Cenazesi bugün Nuri Osmaniye camiinde kılınan Cuma ve cenaze namazının ardından Süt fabrikası yanı Aile mezarlığında defnedildi.

Taziye Yakup Mert: 0537 304 31 32

www.akyazı.net Ailesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet Ailesine Başsağlığı dileriz.

Hacı İbrahim Aydın

21 Eki 2016 - 14:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Sevgi Dolu Bir BeyefendiSevgi Dolu Bir BeyefendiSevgi Dolu Bir Beyefendi - Hergün yollarını bekliyorum be Abi seni ne kadar çok seviyordum.Sensiz geçen günlerimi günden saymıyorum seni kalbimde yaşatacagımSen bizim biricik karadenizin yetiştirdigi en degerli insanlardan biriydin konuşmaların bizleri neşelendirir sever sayardık.Acelle yaylası yasta sırf seni görmek seninle hoş vakit geçirmek için oraya gelirdim.Yayla sensiz olmaz bir daha acelleye ayak basmam senin olmadıgın yer bana zından gelir.Ben seni 30 yıldır sevdim saydım zamansız ayrılman beni derinden üzmüş ve boynum bükük kaldı.Allah seni en sevdigi kullarının yanına alsın.Rahmetin bol olsun .Degerli Ailene sabırlar diliyorum.Allah rahmet eylesin bu akyazıda senin kadar birini sevmedim seni gerçekten çok ama çok sevdim ölümünden nasıl habarim olmadı bilmiyorum bugün nette gezerken haberini okurken gözlerime inanamadım.Canım irfan Abim hep gözlüyordum seni görebilmek için göremeyince acaba hastamı derken birden aramızdan ayrıldın.Rabbim senin yardımcın olsun benim için çok degerliydin Akyazı batsın şimdi kime sarılıp öpecegim ben şimdi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 14:11