İmam Hatipten Anlamlı Bağış

Akyazı Anadolu İmam Hatip Lisesi "Atıklarınız Engelliler için Umuda Dönüşsün" Projesi kapsamında 3 adet Tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

Uluslararası Engelliler Derneği Sakarya Şubesi ve Sakarya Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği "Atıklarınız Engelliler İçin Umuda Dönüşsün" adlı proje kapsamında Akyazı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, öğretmenleri, velileri ve okul idaresi tekerlekli sandalye almak için gayret gösterdiler.

Okul müdür yardımcısı ve aynı zamanda dernek yetkilisi olan Tamer Yiğit bu çalışmanın hem engellilerin yaşamlarını daha rahat devam ettirmelerine katkı sağlamak, hem de öğrencilerimizde sosyal sorumluluk duygusunun pekişmesi için gerçekleştirildiğini, proje sırasında öğretmenlerin çok gayret gösterdiklerini, velilerin beklentilerin de üstünde destek verdiğini, öğrencilerin çok hassas bir şekilde projeye sahip çıktıklarını belirtti. Okul müdürü Metin Kut başta olma üzere katkı sağlayan herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

Proje kapsamında geri dönüşüme gidebilecek tüm malzemeler biriktirildi. Elde edilen gelirle 3 tekerlekli sandalye alındı ve sahiplerine ulaştırılmak üzere dernek yetkililerine teslim edildi.


18 Oca 2013 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.