İmam Cafer Korhan emekli oldu

Çalışma hayatına Kuzuluk belediyesinde Belediye İmamı olarak başlayan, daha sonra Akyazı Belediyesinin Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesinde çalışma hayatını sürdüren Cafer Korhan kendi isteği ile emekliye ayrıldı.

Çalışma hayatına Kuzuluk belediyesinde Belediye İmamı olarak başlayan, daha sonra Kuzuluk Belediyesinin kapanması ve Akyazı’ya bağlanmasıyla birlikte Akyazı Belediyesinin Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesinde çalışma hayatını sürdüren Cafer Korhan kendi isteği ile emekliye ayrıldı.

Gerek Kuzuluk belediyesinde ve gerekse Akyazı Belediyesi bünyesinde çalışırken vatandaşlarla kurduğu iyi ilişkiler ve nezaketli davranışları nedeniyle çok sevilen Cafer Korhan’ın genç denilebilecek bir yaşta(56 yaşında) emekliye ayrılması özellikle Kuzuluk’ta üzüntü yarattı.

Kuzuluklular Cafer Korhan iyi bir insan, yardımsever ve herkesle iyi geçinen ve herkesin derdine çare bulabilmek için gayret gösteren biri olduğuna dikkat çekerek, bu devirde böyle çalışan bulmak hayli zordur. O nedenle emekliye ayrılmasına üzüldük açıklaması yaptılar.

Cafer Korhan’da dinlenmek istediği için emekliye ayrıldığını belirterek, hakkımda iyi sözler söyleyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Asıl iyi insanlar onlar. Ben de üstlendiğim görevim nedeniyle insanlarla iyi ilişkiler içindeydim. İnsanları da çok seviyor ve onlara yardım etmeye de özen gösteriyordum diyerek duygularını dile getirdi.

 

30 Mar 2017 - 10:55 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

dikkatKemal Furuncu İnci Spor Giyim AdınaAHMET - Cafer Orhan Korhan değilSn Cafer Orhan Beyefendi' Gerek Kuzuluk ;Gerekse Akyazı Belediyesinde göstermiş olduğu üstün çalışmalarından dolayı çok teşk ediyorum.Uzun zaman esnaflık yapan ve daha sonra belediyede ki görevinde insanlara çok başarılı işler yapmış halkın takdirini kazanmıştır.Bundan sonraki hayatında başarılar diler sağlıklı bir yaşam diliyorum Kemal Furuncu İnci spor Giyim* BEY EFENDİ KİBAR HOŞ KİŞİLİKLİ İNSAN*

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 10:55