İlk tebrik ziyareti yüzde 78'lik Akyazı'ya

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ilk tebrik ziyaretini AK Parti'ye yüzde 78'lik destek veren Akyazı'ya gerçekleştirdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 1 Kasım seçimlerinde yüzde 78 oy alarak rekor kıran Akyazı'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Akyazı Belediyesi ve AK Parti Akyazı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Başkan Toçoğlu'na SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan da eşlik etti. 1 Kasım seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, daha fazla çalışarak gösterilen güveni boşa çıkarmamaları gerektiğini belirtti.

 

Yüzde 78 Oy Oranı
AK Parti İlçe Teşkilatı'na yapılan ziyarette konuşan İlçe Başkanı Feyzi Bora, "Hamdolsun alnımızın akıyla 1 Kasım seçimlerini tamamladık. Tek başına iktidar olduk. İnşallah 3 aydır yaşadıklarımızı bir daha yaşamayız. Akyazı AK Parti ilçe teşkilatı olarak seçim süreci içerisinde üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Akyazı bütün seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de üstün bir performans sergiledi. Hamdolsun yüzde 78 oy alarak bunu bir kez daha göstermiş olduk. Bu oyu almamıza vesile olan herkese şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

 

Çalışmalarımız Sürecek
Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, "Büyükşehir Belediye Başkanımız ile ilçemizde birçok yatırım gerçekleştiriyoruz. Akyazı 1 Kasım seçimlerinde yüzde 78 oy aldı ve bir zafere imza attı. 1 Kasım seçimleri ile Türkiye, Sakarya ve Akyazı kazandı. İlçe teşkilatımıza, gençlik ve kadın kollarımıza ve meclis üyelerimize tüm çalışmaları için teşekkür ediyoruz. İnşallah Akyazı'da hizmetlerimiz devam edecek. Akyazımızın geleceğini güvence altına almak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Alnımızın Akıyla Çıktık
1 Kasım seçimlerinin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Toçoğlu, "Zor bir süreçten geçtik. Hamdolsun milletimizin feraseti ile bu zor süreci alnımızın akıyla atlattık. Hem ülkemizin içerisinde bulunduğu durum hem de coğrafyamızın çektiği sıkıntılar bizim seçimimizi daha da önemli hale getirmişti. Akyazı bu anlamda bize çok önemli bir destek verdi. Sakarya'da ki en iyi sonucu elde etti. Milletimizin bizlere verdiği önemli sorumluluğu yerine getirmek ve bunun karşılığını vermek için daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bu yüzden birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Hizmetler Devam Edecek
Başkan Toçoğlu konuşmalarını şöyle sürdürdü; "Akyazı Sakarya'da AK Parti'ye her zaman güçlü bir destek veriyor. Bu oy oranının alınmasına vesile olan teşkilatlarımız, belediyelerimiz, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve diğer partilerden bize destek verenlere şükranlarımızı sunuyorum. İnşallah halkımızın verdiği desteğin karşılığını hizmet olarak sunmaya devam edeceğiz. Akyazı bunu fazlasıyla hak ediyor. Bildiğiniz gibi Akyazı'da Büyükşehir olarak önemli çalışmalarımız var. İnşallah bundan sonra da devam edecek."

 

Hacı İbrahim AYDIN

 

02 Kas 2015 - 17:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

ERDOĞAN - TEBRİKLER AKYAZI VATANA VE MİLLETE HAYIRLI OLSUN OMUZ OMUZA BİRLİKTE ÜLKEMİZ VE AKYAZI İÇİN AYDINLIK GÜNLERE

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Kasım 17:29