İlçemizde Bugün 4 Kişi Hayatını Kaybetti

İlçemizde bugün aramızdan ayrılanlar, Cenaze saatleri ve Mezarlıkları.

İlçemiz İnönü Mahallesi halkından Merhum Kunduracı Tayyar Sakönder’in eşi, Faruk ve Emekli Öğretmen Nuri Sakönder’in Anneleri,  Faruk ve Cüneyt Sökander’in babaanneleri, Adem, Habil, Hidayet ve Rahmi Toy’un kız kardeşleri, Rasim, Aydın, İbrahim ve Mülayim Toy’un halaları, Şemsi, Sinan ve Sedat İnal, Özcan Sakönder ve Hüseyin Atik’in yeğenleri, İlçemiz esnaflarından Sadettin Güleç’in kayınvalidesi vefat etti. Cenazesi bugün Gazi Süleyman Paşa Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip merkez Aile mezarlığına defnedilecek.

Taziye Nuri Sakönder: 0546 869 57 30

İlçemiz Konuralp Mahallesi halkından Merhum Mehmet Ermiş’in oğlu, Kani Ermiş’in kardeşi, Muzaeffer ve Murat Ermiş’in ağabeyleri, Mustafa Kılıç’ın kayınbirederi Zeki Ermiş vefat etti.  Cenazesi  buğum Gazi Süleyman Paşa Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Süt Fabrikası yanı Aile mezarlığına defnedilecek.

Taziye Murat Ermiş: 0505 384 33 34

İlçemiz Gazi Süleyman Paşa Mahallesi halkından Merhum Hilmi Şanlar’ın oğlu, Mehmet Kurtoğlu, Zeki Yarımbaş, Zihni Güler, Dursun Altuntaş ve Selami Aydın’ın kayınbiraderleri Selçuk Şanlar vefat etti. Cenazesi bugün Gazi Süleyman Paşa Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Pazarköy Aile mezarlığına defnedilecek.

Taziye Selami Aydın: 0543 971 84 34

İlçemiz Yuvalak mahallesi halkından Merhum Ali Kurtoğlu’nun oğlu, Ali, Yusuf, Mehmet, Ahmet ve İsmail Kurtoğlu’nun kardeşleri, Erdi ve Ferdi Kurtoğlu’nun babaları Yaşar Kurtoğlu vefat etti. Cenazesi bugün Yuvalak Mahallesi camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Aile mezarlığına defnedilecek.

Taziye Ferdi Kurtoğlu: 0536 511 81 34

27 Oca 2017 - 11:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.