İlçem için Ak Partinin adayıyım

Ak Partide yaklaşan Kongreler öncesi Akyazı’da adaylık konusunda çeşitli söylentilere ilk cevap Adem Sağlam’dan geldi. Sağlam İlçem için Ak Partinin adayıyım dedi.

204d134db57c953a0af61e04abfd799d.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Yaklaşan Ak Parti kongreleri nedeniyle İl genelinde olduğu gibi Akyazı ilçesinde de adaylar netleşmeye başladı.

Mevcut başkan Feyzi Bora’dan sonra Adem Sağlam’da aday olduğunu dost sohbetlerinde dillendirmeye başladı. Sağlam adaylığının Şaban Dişli ile özdeşleştirilmesi nedeniyle bir açıklama yaptı.

Adem Sağlam yaptığı açıklamada Adaylığım nedeniyle ilçede kasıtlı olarak Şaban Dişli beyin adayı olduğum konusunda söylemler dolaşmakta. Ben Ak Partiliyim kurulduğu günden bu güne Ak Partide siyaset yapıyorum. Sakarya’da Teşkilat başkanları, Milletvekili, Belediye başkanları ve Ak Parti teşkilatlarında görev yapan her bireye aynı mesafedeyim. Kişilerin değil Ak Partinin adayıyım. Ak Partide ilçemin hak ettiği hizmetleri almak ilçeme daha faydalı olmak hizmetler sunmak için aday oluyorum dedi.

07 Tem 2017 - 12:51 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

çok sıradanmeyrikhusamakyazılımematiMİSAFİR - hedefiniz ne neyi farklı yapacaksınız adem bey başlıklar halinde açıklasaydınız keşkeadem bey kardeşimiz ilçe başkanlığını layikile yapaçak kapasitde biarkadaştır hayırlı olur inşaallahkula kul olacaksan rabbim nasip etmsein ama yok ben akyazıya hizmet edecem diyorsan rabbim utandırmasınumarım ilçemize faydalı olur.mevcut teşkilat artık yoruldu.bayrak değiştirme vaktide gelmişti.başkanımız aday olmaz sanırım.adem beye başarılar dilerimadem sağlam kardeşimiz bu görevi layikile yapar hayılı olur inşallalYÜRÜ BE DOSTUM MEVLAM YOLUNU AÇIK EYLESİN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Temmuz 12:51