İlçe Sağlık’tan Sağlıklı Yaşam Etkinliği

Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğünce bugün Cuma namazından sonra Gazi Süleyman Paşa Camii yanında Sigaranın zararlarını anlattı. Daha sonra Yaşam Aracı ile Vatandaşlara sağlık testi yaptı.

Akyazı İlçe Sağlık ekipleri bugün Cuma namazının ardından Gazi Süleyman Paşa Camii önünde bir etkinlik düzenledi. Sağlıklı Yaşam konulu etkinliğe vatandaşların ilgisi büyük oldu. Katılım gösteren vatandaşlar Sigaranın zararlarını ve Sağlıklı yaşamı anlatan Sağlık çalışanları vatandaşları bir dizi testten de geçirdiler. İl Sağlık Müdürlüğüne ait Yaşam Aracı ile Vatandaşlara sağlık testi yapan Sağlık ekipleri aynı zamanda bilgilendirme de yaptılar.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz açıklamalarında şunları söyledi;

Hedefimiz bu aracı ayda bir kaç sefer getirtip Akyazı’nın en uzak yerlerine kadar ulaşıp halk sağlığı ile ilgili bilgilendirme yapabilmek ve Sağlıklı yaşamı vatandaşlarımıza anlatmak hedefimiz, dedi.

30 Eyl 2016 - 09:57 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.