İlçe Sağlık Müdürlüğünde Duygusal Veda

Akyazı Toplum Sağlığı Merkezinden Kamu Hastaneler Kurumuna geçiş yapan personelleri için bir veda yemeği düzenledi.

adc07c8af0b0a772f4dfca7fc70701a2.jpg
367e2e1e2a082504ad532d328d1802a1.jpg
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Evde Sağlık Hizmetleri  Halk Sağlığı Kurumundan Kamu Hastaneler Kurumuna geçtiğimiz günlerde personelleri ile birlikte devir oldu. Bu sebepten dolayı Akyazı Toplum Sağlığı Merkezi Evde Sağlık hizmetleri biriminde görevli  personellere  Doktor Gülşah Yılmaz öncülüğünde bir kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Şerefiye mahallesinde düzenlen  kahvaltı da kamu hastalar kurumuna geçecek olan personellerin resimlerini oluşturan bir slayt gösterisi yapıldı. Duygusal anların yaşandığı  veda kahvaltısında konuşan  Akyazı Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı ve Akyazı İlçe Sağlık Müdürü Doktor Yılmaz yaptığı  açıklamada "    Evde sağlık hizmetleri Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı tarafından yönetilmekteydi. Bu kapsamda Akyazı ve Karapürçek ilçesinin Evde Sağlık Hizmetlerini Akyazı Toplum Sağlığı Merkezi olarak kurumumuz tarafından hizmet verilmekteydi. Sağlık Bakanlığımız tarafından verilen talimatla Evde sağlık hizmetleri birimi malzeme ve personeli ile birlikte kamu Hastaneler kurumuna devredildi. Bu kapsamda kurumumuzda görevli  evde sağlık personellerimizde  maalesef aramızdan ayrılmak zorundalar. Aramızdan ayrılacak olan personellerimiz Kurumumuzda bulundukları süre zarfı içerinde  gösterdikleri  üstün  başarıdan ve özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum "dedi. Kahvaltı programı sonrası Akyazı Toplum Sağlığı Merkezine veda eden Ziya Özlü,  Elif Çakmak Horoz ve Fahreddin Çomak için çalışma  süresince göstermiş oldukları üstün başarı performans ve verilen görevi laiki  ile yerine getirdikleri  için Akyazı Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı ve Akyazı İlçe Sağlık Müdürü Doktor Yılmaz tarafından plaket verildi. Veda eden personellerin pazartesi  yeni görev yerlerinde başlaması bekleniyor.

27 May 2017 - 14:09 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.