İlçe Sağlık Kuzuluk ve Akyazı’da broşür dağıtacak

Akyazı İlçe Sağlık müdürlüğü ekiplerince yapılan açıklamada Ramazan ayı ve Fındık zamanı verilen arada toplumun ilgisinin azalmaması için 3 günlük broşür dağıtma programı düzenleyeceklerinin bildirdi.

İlçe Sağlık müdürlüğü tarafından Akyazı ve Kuzuluk mahallesinde 3 gün boyunca Toplum sağlığı ve çeşitli hastalıklarla ilgili bilgi amaçalı broşür dağıtımı yapılacak.

İlçe sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz’ın yaptığı açıklama şöyle;

İlçe sağlık müdürlüğü olarak Ramazan Ayı ve ardından Fındık zamanında saha çalışmalarımızı yapmama kararı almıştık. Ancak toplum sağlığına çektiğimiz dikkatin etkisinin azalacağı endişesiyle 3 günlük bir program hazırladık. Sağlıklı yaşam aracımız bugün (10 Ağustos) ve yarın (11 Ağustos ) Kuzuluk kaplıcalarında, cuma günü (12 Ağustos) gazi Süleyman paşa cami önünde çeşitli konularda broşür dağıtımı yapacak ve halkı bilgilendirecektir.

10 Ağu 2016 - 11:57 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.