İlçe belediye başkanları mercek altında . Karneler inceleniyor

AKP’de Genel Merkez, 16 ilçe belediyesi ile ilgili incelemelerini tamamladı ve başkanların karnelerini çıkardı. Başkanların performansları Aralık’tan itibaren MKYK’da mercek altına alınacak

PERFORMANS RAPORU

AKP’de ilçe belediye başkanlarıyla ilgili raporlar tamamlandı. Genel Merkez tarafından yürütülen çalışmaların ardından başkanların performans karnesi çıkarıldı. 16 ilçe belediye başkanıyla ilgili olarak milletvekilleri, il koordinatörü, büyükşehir belediye başkanı, il başkanı ve ilçe teşkilat başkanlarının yorumları da karnelere eklendi.

MKYK’DA GÖRÜŞÜLECEK

2019 seçimleri öncesi ince eleyip sık dokuyan AKP’de belediye başkanlarıyla ilgili ayrıntılı raporlar Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. Başkanların durumlarının AKP MKYK’sında Aralık ayından itibaren görüşüleceği öğrenildi. Başkanlarla ilgili nihai kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek.

VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

Bu arada karnelerde en önemli kriterin vatandaş anketleri olduğu vurgulandı. Vatandaşlara sorulan hizmetten ve başkandan memnuniyet oranlarının da ayrı ayrı olarak raporlara tek tek eklendiği ifade edildi. Başkanlar hakkında genel merkeze gelen şikayetlerin de ayrıntılı olarak başkanların dosyalarına ilave edildiği gelen haberler arasında.

Kaynak :Yeni Haber Gazetesi

16 Eki 2017 - 16:57 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.