İki Tv Kanalı Açılıyor

Görsel medya hareketlendi. Uydudan yayın yapan bir değil iki TV kanalı için hazırlık yapılıyor.

Yerel seçimlere bir yıl kala Sakarya Medyası'nda bu kez görsel medya hareketlendi. Uydudan yayın yapan bir değil iki TV kanalı için hazırlık yapılıyor. Sakarya medyasında özellikle TV konusunda uzman olan Kanal 54 TV eski Genel Müdürü Salih Yalçıntaş bir süre önce uydudan yayın yapacak bir TV kanalının teknik ve alt yapı ve uydu kira ücretleri olmak üzere tüm maliyetiyle ilgili olarak bir araştırma yapıp bunu rapor haline getirerek uydudan yayın yapacak TV kanalı kurmak isteyen gruba verdi. Yalçıntaş Sakarya'da iki ayrı yerel TV kanalı kurmak için ön çalışma yapıldığını söyleyerek 'Bir değil iki ayrı TV kanalı kurmak istiyorlar. İkisi de ayrı ayrı gruplar. Ne yaparlar nasıl yaparlar önümüzdeki günlerde netleşir' dedi. Kurulması düşünelen TV kanallarından uydunun yanısıra digital platformda yayın yapılması içinde D-smart ve Digitürk ile de görüşmeler yapıldığı belirtiliyor..

03 Haz 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.