İbrahim Bedir'in asaleten ataması yapıldı

Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğüne 22 Temmuz tarihinde vekaleten atanan İbrahim Bedir, bu göreve asaleten atandı.

MEDYABAR.COM:-  Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne Şanlı Urfa'dan ataması yapıldıktan sonra 31 Ekim tarihinde görevine başlayan Eyüp Pınarbaşı görev süresinin 3ncü ayının dolmasına az bir süre kala  şube müdürleri ve ilçe emniyet müdürleri arasında görev değişiklikleri yaptı.

BİRDEN FAZLA GÖREV

Atamalarda dikkat çeken ise  bazı şube müdürlerinin birden fazla şube müdürlüklerinde görev verilmesi oldu..

Dün akşam saatlerinde tebliğ edilen değişikliklerde en dikkat çeken ise asayiş şube müdürü iken emniyet müdür yardımcılığına terfi eden  Erdem Mali'nin yeni yapılan atama oldu.

Sakarya'nın yeni emniyet müdürü Pınarbaşı, emniyetin hassas birimlerinden biri olan asayiş şube müdürlüğüne il dışından gelen bir ismi emniyet amiri Ünal Aytun'a teslim etti.

Altun'un İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görev yaparken il dışına tayini çıktığı ancak daha sonra tayin yerinin Sakarya olarak değiştiği öğrenildi. Altun Sakarya'da asayiş şubesinden sorumlu polis müdürlüğün yanısıra çocuk şubesinden sorumlu şube müdürü de olacak.

Emniyet Müdür Yardımcılığına terfi eden eski asayiş şube müdürü  Erdem Mali, ise asayişten sorumlu emniyet müdür yardımcısı olarak görev yapacak.

Emniyet Müdürlüğündeki görev değişikliklerinde, daha önce asayiş şube müdür yardımcılığı görevi yaparken Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne vekalet eden Tansu Yıldırım, emniyeti diğer hassas şubesi olan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne atandı

TEM eski müdürü Recep Tepebaş bir süre önceki kararname ile Niğde İl Emniyet Müdürlüğüne tayini çıkmıştı.

Özellikle 15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında başlatılan FETÖ soruşturmalarıyla gündeme gelen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ercan Özoğluöz bu görevin yanısıra uyuşturucu şube müdürlüğü görevine de  yürütecek..

Şehiriçi Trafik Denetleme Şube müdürü Hakan İzmir, bu görevin yanısıra  Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevi de  üstlenecek..

Erenler İlçe Emniyet Müdürlüğü görevi yapan, eski TEM  Müdürü  Mehmet Fatih Ersoy, 3 şube müdürlüğünü üstlendi  Siber Suçlarla Mücadele ve Bilgi Teknolojileri Şube Müdürlü​ğüve Muhabere Elektronik Şube Müdürlüklerine getirildi getirildi.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Fatih Şipal'a, Adapazarı ve Serdivan İlçe Emniyet Müdürlükleri görevleri verildi

Serdivan İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Eryıldırım, emniyet müdür yardımcılığına terfi etmişti.

Emniyet istihbarat şube müdürü Fatih Doğan ile Çevik Kuvvet Şube Müdürü İrfan Akgül yerlerlerinde kalırken Personel şube müdürlüğüne de yeni atama yapıldı ve bu göreve de il dışı tayiniyle gelen Özay Yıldırım atandı.

Yıldırım ,Personel Şube Müdürlüğünün yanısıra Evrak Arşiv Şube Müdürlüğü,Hukuk İşlerinden Sorumlu Şube Müdürlüğü de yapacak.

Koordinasyon ve Harekat Şube Müdürlüğü,Güvenlik Şube Müdürlüğü ve Basın Protokol ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğüne Tuncay Emiroğlu,

Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü,Polis Evi Şube Müdürlüğü ve Lojistik Şube Müdürlüğüne Süleyman  Akça,

Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğü,Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü, Pasaport Şube Müdürlüklerine Aslı Gül İlhan,

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü,Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ile Eğitim Şube Müdürlüklerine Şevket İlhan, 

İLÇELERDE İSE

İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ilçe emniyet müdürleri arasında da görev değişiklikleri yaptı.

Uzun süre siber suçlarla mücadele şube müdürlüğü görevini yapan Yalçın Şipal  Adapazarı ve Serdivan'dan sorumlu ilç e emniyet müdürü olarak görev yapacak.

Yenikent Polis merkezinde görev yapan emniyet amiri Ayhan Sezgin, Sakarya'nın diğer iki ilçesi Arifiye ve Erenler İlçe  Emniyet Müdürü oldu.

Bir süredir boş olan Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğüne deneyimli bir polis müdürü Osman Yıldırım'ı atadı.  Yıldırım ,daha önce sırasıyla asayiş şube müdürlüğü ve son olarak ta Sapanca İlçe  Emniyet Müdürlüğü görevi yapmıştı.

Diğer atamalara  göre;

Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğüne  22 Temmuz tarihinde vekaleten atanan İbrahim Bedir, bu göreve asaleten atandı

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten  asayişci bir isim olan İsmail Baş yerinde kalırken, 

Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Trafik Tescil Şube Müdürü Serdar Ülger getirildi.

Geyve İlçe Emniyet Müdürlüğüne  6 Kasım tarihinde atanan Uğur Duman asaleten ataması yapıldı

Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğüne 13 Kasım tarihinde vekaleten atanan Kemal Bayraktar asaleten atandı

Diğer  ilçe emniyet müdürlerinde ise şu isimler görev yapacak

Kocaali İlçe Emniyet Amiri  Uğur Demirel , Kaynarca İlçe Emniyet Amiri  Sait Özmen, Ferizli İlçe Emniyet Amiri  Murat Köksal, Söğütlü İlçe Emniyet Amiri  Yavuz Işık, Karapürçek İlçe Emniyet Amiri  Murat Karakaş,  ve Taraklı İlçe Emniyet Amiri  Cem Çiftçi 

24 Oca 2017 - 02:10 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.