Hz. Peygamber’in Örnekliği konferansına büyük ilgi

Akyazı Müftülüğünce Sosyal gelişim merkezinde Hz. Peygamber’in Örnekliği konulu konferans düzenledi. Konferansa vatandaşlardan yoğun ilgi vardı.

85eef98b6b31399ac0274639aac5d3d8.jpg
29216d06439ae606cc233b856e07c68a.jpg
+19
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Akyazı şube başkanlığı işbirliği ile hazırlanan 2017 Mevlit Kandili programı çerçevesinde Çarşamba günü (dün) Akyazı Sosyal gelişim merkezinde İlçe Müftüsü İzzet Şener tarafından “Hz. Peygamber’in Örnekliği” konulu konferans verdi.

Konferansa Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Gazi Süleyman Paşa Camii Müezzin Kayyım’ı Muhammet Ali Nalbant’ın tilavetiyle başladı. Daha sonra açılış konuşmasının ardından İlçe Müftüsü İzzet Şener tarafından “Hz. Peygamber’in Örnekliği” ile ilgili konferans verdi. Hz. Peygamberin yaşayışından çeşitli örnekler vererek günümüzde onun ahlakına, merhametine, şefkatine ne kadar ihtiyacımızın olduğunu vurguladı. Birlik ve beraberliğimizin öneminin üzerinde durdu.

Programda İlçe Kaymakamı Ömer Kalaylı’da bir konuşma yaptı. Konuşmasının ardından minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yapılan Konferansın ardından İlçe Müftülüğüne bağlı Altındere Bekir Coşkun 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteri yapıldı. Yapılan programa Vatandaşların yoğun ilgisi vardı.

Program sonunda katılımcılara Gül ve çikolata dağıtıldı.

Hacı İbrahim Aydın

30 Kas 2017 - 11:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.