Husumetlisini vurdu.. Polis böyle yakaladı

İki husumetli arasında çıkan kavgada bir kişi iki ayağından vurularak yaralandı. Saldırgan olaydan saniyeler sonra yakalanırken, o anlar kameralara yansıdı

MEDYABAR.COM:- Olay, Adapazarı şehir merkezindeki Kavaklar Caddesi'nde bu sabah 12.45 sıralarında yaşandı.

 

Pasaj içinde bir iş yerinin önünde Mustafa Ok(27) ile aralarında bilinmeyn bir sebepten husumet olan A.C(26) ile tartışmaya başladı.

 

Tartışmanın büyümesi üzerine A.C üzerindeki tabancayı çıkarıp tartıştığı gence 6 el ateş etti.

 

Tabancadan çıkan kurşunlardan ikisinin bacaklarına isabet etmesi sonucu yaralanan Mustafa Ok kanlar içinde yere yığıldı.

 

Silah seslerini duyup olay yerine gelen Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı sivil polisler, olaydan saniyeler sonra kaçtığını gördükleri saldırganı kıskıvrak yakaladı.

 

Yaralı genç olay yerine gelen ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Saldırganın yakalanma anı, saniye saniye kameralara yansıdı. Kameraya polisin A.C'yi yere yatırıp kelepçeleyerek polis aracına götürmeleri yansıdı.

 

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

İŞTE O ANLAR VE OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER

12 Oca 2018 - 15:12 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.