Hoş Geldin Ramazan

Ramazan ayının olmazsa olmazı Pide kuyruğu ilk günden itibaren başladı.

İLK PİDE KUYRUĞU Ramazan ayının olmazsa olmazı Pide kuyruğu ilk günden itibaren başladı. Ramazan ayı güzellikleri ile daha ilk günden hayatımıza renk verdi.İlk teraviden sonra ilk iftar öncesi pide kuyrukları da oluşmaya başladı. İlçemizde bulunan Fırınların önünde İftara 1 saatten kısa bir zaman kaldığında Fırınların önünde Pide kuyruğu başladı. Pide kuyruğunda güzel sohbetler edilirken bazen de sıra yüzünden tatsız olaylarda yaşanmıyor değil. Fakat Pide kuyruğundaki tartışmalar İftar sonrası pişmanlığa döner. Karşılıklı helalleşmeler de yaşanır . İşte ramazanın güzellikleri daha ilk günden yaşanmaya başladı. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/21f4b2.JPG[/RESIM]

21 Ağu 2009 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.