Horoz Hasan Oğulları Buluştu

Akyazı Dokurcun, Yörükleri, Yalpankaya ve Erdoğdu ve Hendek ilçesinde yaşayan Horoz Hasan Oğulları Aile fertleri Hendek’te bir araya geldi.

246589db0eac1433244d4b6514cda1c0.jpg
3e3c917e0885056fac267b889bb3eb98.jpg
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Horoz Hasan Oğulları Ailesinin, Dikmen, Dokurcun, Yörükyeri, Yalpankaya ve Erdoğdu Mahallelerinde yaşayan Gözdağı, Işık, Horoz, Altay, Çalış, Özkılıç, Kaba, Köseoğlu ve Açıkdeniz Soyadlarını taşıyan Aile fertleri Hendek Selman Dede mesire alanında bir araya geldi.

Aile fertlerinin yoğun katılım gösterdiği etkinlik Aile büyükleri ve geçmişlerin ruhuna atfen Mevlid-i Şerif okunması ile başladı.

Mevlid’in ardından Aile’nin büyükleri tarafından tanışma ve Aile toplantısı yapıldı.

Aile üyelerinin bir araya gelerek tanışmalarını ve kaynaşmalarını sağlayan etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Aile büyükleri, etkinliğin bu yıl ilkinin gerçekleştirildiğini dile getirerek etkinliğin geleneksel hale getirilerek her yıl başka bir İl ve İlçede yapılması konusunda fikir birlikteliğine varıldı.

Konuşmaların ardından toplu hatıra fotoğrafı çektiren Aile üyeleri çeşitli etkinlikler düzenleyerek birlik ve beraberliklerini pekiştirdiler.

Kadir KAZIN / HENDEK

08 May 2017 - 13:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.