Hikmet Özgür’e Otobüsçüler ve Minibüsçüler’ den tam destek

Akyazı Şoförler ve Otomobilciler esnaf odası başkanına Otobüsçüler ve Minibüsçüler korporatifinden destek ziyareti yapıldı.

39dcdc25dc2a1dbbf69ef58699e030de.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Şoförler ve Otomobilciler esnaf odası başkanı Hikmet Özgür ve Minibüsçüler Kolperatifi başkanları ile toplantı yaptı. Sorunların görüşüldü, çözümler üretildi. Toplantıda bundan sonra omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz kararı alındı.

Hükmet Özgür Otobüsçüler ve minibüsçüler kooperatif başkanlarından  tam deste kaldı.

15 Ara 2017 - 14:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

AkyazılıErol özgüraliimemdali - ALİİİİİİ. SİPARİŞ ETTİĞİN KOLTUK HALA GELMEDİ ADRESMİ YANLIŞ OLDU.Koltugu 4 senede bir yeniliyoz biz ali 16 senedir aynı koltukta oturulmaz dimi ama hee bu arada şimdi bi 4yil daha var yeniyi sipariş verdik senin sipariş vermene gerek yokkoltugunu al git biz yenisini sipariş verdikkakyazı adapazarı yolcu taşıyan otobis şöferleri insanlara nasıl hakaret edildiğin başkanın haberi yokmu tabikivar neyaptı kocabir hiç ama koltuğa sıra geldimi herşeyi yapıyor sunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Aralık 14:12