Herşey merhum Hüseyin Kama'nın koltuğu için...

ASKFde Merhum efsane başkan Hüseyin Kama’nın elim bir Trafik kazasında hayatını kaybetmesinden sonra boş kalan koltuk için her türlü yollar deneniyor.

Sakarya'ın en güncel İnternet Haber sitesi olan Medyabar.com İnternet Haber sitesinde çıkan Editör köşe yazısında ASKF içinyapılan Kongre çalışmaları Spor kamuoyunun gündemine Bomba gibi düştü.

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Kama'nın elim bir trafik kazasında hayatını kaybetmesinden sonra boş kalan koltuk için her türlü yollar deneniyor.

Merhum başkan Hüseyin Kama'nın cezaevindeyken önce Ak Parti Akyazı eski ilçe başkanı Osman Karaoğlan'ın yönetimi istifa ettirerek boşaltıp Kongre kararı alma hesapları başladı.

Başkan Kama'nın ani ölümü sonrası bu hareket geçerliliğini yitirdi.Daha sonra mevcut yönetimle devam kararı alındı.

Fakat ASKF de bir türlü hesaplar yapanların hızı kesilmedi.

Yaşar Zımba delegeleri tek tek dolaşarak kongre için imza toplamaya başladı.

Ancak Zımba'nın bu hareketi bir çok kulüp tarafından kabul görmedi.

Kulüp başkanları Büyükşehir belediyesinin yanında olmadığı ASKF nin Futbola verebileceği katkının yetersiz olacağı kanısında.

Akyazı'da faaliyet gösteren kulüplerin neredeyse tamamı bu görüşte.

Hal böyle olunca Yaşar Zımba'nın Akyazı delegelerinden kongre kararı için imza alma olasılığı zayıfladı.

Gittiği her kulüp başkanı tarafından Zımba'ya Büyükşehir'in bu konudan haberdar olup olmadığı sorusu soruldu.

Yaşar Zımba Kulüp başkanlarına bu hareketin arkasında Büyükşehir belediyesinin olduğunu söylediği konuşuluyor

İkna olmayan Kulüp başkanlarını ise Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan ile Özel telefonundan görüştürerek imza aldıkları da konuşulanlar arasında..

Hal böyle olunca Akyazı kulüpleri Büyükşehir'in olduğu söylenen bu harekete tam destek vererek kongre için imzaları attılar.

Fakat Akyazı dışındaki diğer ilçelerdeki spor kulüplerinin ise farklı söylemler var..

Buna göre Sakarya Spor kamuoyu erken kongre için Büyükşehir belediyesinin böyle bir söylemi olmadığı görüşünde.

Şimdi Amatör Spor camiası erken kongre için Yaşar Zımba'ya Büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu'nun destek verip vermediği merak konusu.

29 Ağu 2014 - 16:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

ALİ OSMAN - HÜSEYİN KAMANIN KOLTUĞUNA OTURAN KİŞİ HÜSEYİN KAMA GİBİ FEDERASYONU YÖNETEMEZ BUNU HERKEZ BİLSİN ANCAK SENİN NE AMAÇLA BU YAZIYI YAZDIĞINI BİLMİYOM BOŞALAN BİR YERE BİRİLERİ ELBETTE TALİP OLACAK YAŞAR ZIMBA OLUR OSMAN KARAOĞLAN OLUR VEYA BİR BAŞKA BİRİ ANCAK ŞUNU BİLKİ İMZA OLAYI OLUMLU OLMADI ÇOKTA OLUMLU OLDU BENDE İMZA VERDİM YAKINDA İMZALARIN NE KADAR ÇOK OLDUĞUNU GÖRÜNCE YAZINI SİLERSİN ÖZÜR DİLERSİN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ağustos 16:06