HENDEK'TE KAVGA 2 ÖLÜ

Hendek ilçesinde aynı kadınla ilişkileri olan iki kişinin cadde ortasındaki tartışmaları silahlı kavgaya dönüştü. O kavgada da sağ çıkan olmadı.

Hendek ilçesinde aynı kadınla ilişkileri olan iki kişinin cadde ortasındaki tartışmaları silahlı kavgaya dönüştü. O kavgada da sağ çıkan olmadı. Alınan bilgilere göre olay dün gece saat 01.30 sıralarında Hendek ilçebi Başpınar Caddesi'nde meydana geldi. İddialar göre oto elektrikçiliği yapan evli ve torun sahibi 41 yaşındaki Yahya Şahinkaya 8 yıl ilişkisi olan 35 yaşındaki S.T.den bir süre önce ayrıldı. Bunun üzerine S.T. Çamlıca Kooperatifinde nakliyecilik yapan 32 yaşındaki Yahya Sarı ile ilişki kurdu. İddialara göre dün gece Hendek ilçesine gelen S.T. ilişkisi olan Yasin Sarı'ya ‘ Yahya beni rahatsız ediyor'diye söyleyince öfkelenen Yasin Sarı torun sahibi Yahya Şahinkaya'yı telefonla arayarak küfürleştiler ve buluşmak için sözleştiler. Başpınar Caddesi'nde buluşan Yasin Sarı ile Yahya Şahinkaya önce küfürleşme ile başlayan tartışma sonunda silahlarını çekerek birbirlerine ateş ettiler Olayda Yahya Şahinkaya vücuduna aldığı bir kurşun yarası, Yasin Sarı'da vucüduna aldığı üç tabanca kurşunu ile yaralanarak Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldılar Ancak iki kişide kurtarılamayarak öldü Kadın yüzünden birbirlerini öldüren iki kişi Cumhuriyet savcısının ön otopsisi sonrasında İstanbul adli tıp kurumuna gönderildi.

08 Tem 2010 - 00:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.