Hendek'te iğrenç olay

Hendek'te kızının arkadaşı olan 14 yaşındaki N.Ş'ye tecavüz ettiği iddia edilen 50 yaşındaki H.K tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MEDYABAR.COM

Alınan bilgiye göre 1 hafta önce Hendek'te yaşanan olay 14 yaşındaki kız çocuğu N.Ş'nin durumu annesine anlatmasıyla ortaya çıktı.

 

50 yaşındaki 3 çocuk babası H.K, iddiaya göre sürekli evlerine gelen kızının arkadaşı 14 yaşındaki N.Ş'yi takip etmeye başladı.

 

Kısa bir süre önce yine evlerine gelen N.Ş'yi başka bir yere gideceklerini söyleyerek evden çıkardığı N.Ş'yi aynı bölgedeki farklı bir eve götürdü.

 

İddiaya göre H.K burada küçük kıza tecavüz etti. Daha sonra evine dönen N.Ş yaşananları annesine anlatınca, olay jandarmaya ihbar edildi.

 

Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ihbar üzerine H.K'yi evinde yakalayarak gözaltına aldı.

 

Jandarma'da işlemleri tammalanan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Ayrıca 3 çocuk babası adamın yapılan GBT sorgulamasıda 10 yıl önce otomobil hırsızlığından kaydı olduğu ortaya çıktı.

 

25 Eki 2016 - 15:27 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.