Hem dışarıdayım hem de hayır yapıyorum (Video)

Akyazı ilçesi'nde 2 sene hapis cezasına çarptırılan İdris Kar, denetimli serbestlik yasası kapsamında gönüllü olarak Akyazı ilçesinin en büyük camii olan Gazi Süleymanpaşa Camiini temizliyor.

Hem dışarıdayım hem de hayır yapıyorum Akyazı ilçesi'nde 2 sene hapis cezasına çarptırılan İdris Kar, denetimli serbestlik yasası kapsamında gönüllü olarak Akyazı ilçesinin en büyük camii olan Gazi Süleymanpaşa Camiini temizliyor. Akyazı ilçesi'nde kamu düzenini bozmak suçundan 2 sene hapis cezasına çarptırılan İdris Kar, denetimli serbestlik yasası kapsamında gönüllü olarak Akyazı ilçesinin en büyük camii olan Gazi Süleymanpaşa Camiini temizliyor. İdris Kar 'Hem dışınadıyım hemde mübarek ramazan ayında güzel iş yapıyorum' dedi.. Akyazı ilçesi'nde yaşayan İdris Kar 2 yıl hapis cezası isbe Sakarya Cezaevinde yatmakta iken kapsamı değişen denetimli serbestlik yasasından yararlanlamak üzere müracaatta bulundu. Dilekçesi kabul edilerek Akyazı Müftülüğünce Gazi Süleyman Paşa Camiinde görevlendirilen İdris Kar günde 4 saat süreyle sabah 08.30 – 12.30 arasında temizlik işleri yapıyor. Her gün Akyazı Cumhuriyet Savcılığa gidip imza verdikten sonra, ertesi sabah tekrar işinin başına dönüyor. Cezasının geriye kalan 94 gün boyunca denetimli serbestlik yasasından yararlanacak olan Kar; "Devletimizden Allah razı olsun. Böyle bir uygulama sayesinde şuanda dışarıdayım. Böyle bir uygulamadan yararlanıp dışarı çıkmak güzel bir duygu. Hem mübarek Ramazan ayında güzel işler yapıyorum Günde 4 saat kamu hizmetinde çalıştıktan sonra imza atıp her vatandaş gibi rahat dolaşabiliyorum. Bu yasa sayesinde devletimize milletimize hizmet yapıyoruz. Allah razı olsun" dedi Hacı İbrahim AYDIN

11 Ağu 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.