Hayırdır İnşallah

Ak Partinin ağır topları Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ç akmak ile MHP’nin ağır toplarından Hendek ziyareti.

a73d9432323b7285bcdd964e0a087756.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Ak Partinin ağır topları Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ç akmak ile MHP’nin ağır topları Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Başkan yardımcısı Mehmet Bayraklı, Yönetim Kurulu Üyesi Akyazı Belediye Meclis Üyesi Ruhi Yılmaz, Abdullah Hikmet Kurt ve Harun Köymen beraberlerinde Şerefiye eski Muhtarı Mehmet Taşkın, Emekli Komutan Erol Koç önceki akşam Hendek Çamlıca Mahallesinde MHP İl Başkan yardımcısı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır ile ağabeyi Mustafa Bahadır’ın misafiriydiler.

Grup önce Çamlıca’da bir restoran da akşam yemeği yedikten sonra sohbet ettiler. Siyaset başta olmak üzere birçok konuda görüş alışverişi yapan AK Parti ve MHP’nin ağır toplarından oluşan grup zaman zaman ve fırsat bulundukça bir araya gelme kararı da aldılar.

Gruba ev sahipliği yapan Bahadır kardeşler, güzel ve unutulmaz bir gece geçirdiklerini belirterek,  katılanlara teşekkür ederken son günlerde genel seçimde olduğu gibi yerel seçimde de ortak hareket etme ve ittifak yapma gibi konuların iki partinin Genel Başkanlar tarafından dillendirildiği şu günlerde her iki partiye mensup ağır topların bir araya geldiklerini görenler de hayırdır inşallah demekten kendilerini alamadılar.

12 Eki 2018 - 14:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Boş Haber - Haber olsun diye haber yapmışsınız hangisi Ak Parti akyazının ağır topu?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ekim 14:14