Haydi Sakarya!.. Bu maç Eymen bebek için!

SMA hastası Eymen bebek için başlatılan kampanyalara Sakaryaspor Kulübü ve futbolcuları da destek verdi. Özel fiyat belirlenen biletlerin gelirleri, Dükkan54 gelirleri, futbolcuların primleri Eymen bebeğe bağışlanacak

MEDYABAR.COM - 

Adapazarı'nda yaşayan Metin ve Neziha Çapkın çiftinin Spinal Musküler Atrofi (gevşek bebek sendromu) hastası olan 6 aylık bebekleri Eymen için yardım seferberliği başlatıldı.

 

4 kutu ilaç masrafının 561 bin dolar olduğu bilgisi ve ailenin çaresizliği üzerine Sakarya Valiliği ailenin hesap numaralarını duyurmuş, Sakaryaspor taraftar grubu Tatangaların başlattığı kampanya çerçevesinde de çok sayıda futbol kulübü maç gelirlerini Eymen bebeğin ailesine bağışlayacağını açıklamıştı.

 

Sakaryaspor yönetimi, bugün basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda çok önemli kararları paylaştı.

 

Buna göre Cumartesi günü saat 15.00'te kendi evinde Orduspor'u ağırlayacak olan Sakaryaspor maç biletlerini Eymen bebeğe özel olarak, 

 

Açık Kale Arkası: 10 lira
Kapalı Kale Arkası: 20 lira
Maraton: 30 lira
Numaralı: 50 lira
Protokol: 100 lira
 olarak değiştirdi.

 

"Eymen Bebek büyüsün, Sakaryaspor'u tribünden izlesin diye Orduspor maçının geliri Eymen Bebek'e! Haydi sen de biletini tükenmeden al, hem takımına hem Eymen Bebek'e destek ol!" duyurusu yapılarak Sakaryalılar maça davet edildi.

 

Dükkan54 ise Orduspor karşılaşmasına kadar hem mağazadan hem de dukkan54.com üzerinden yapılacak olan alışverişlerin %40'ını Eymen Bebek için ayırıyor.

 

Ayrıda yeşil siyahlı futbolcular da galibiyet primlerini Eymen bebek için başlatılan yardım kampanyasına bağışlayacak.

 

23 Mar 2017 - 17:32 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.