HAYALLERİNİ YAZIP ÇİZDİLER (VİDEO)

Cumhuriyet İlköğretim Okulunda ‘'Teknoloji, Tasarım, Görsel Sanatlar ve Anasınıfı'' yılsonu sergisi düzenlendi.

HAYALLERİNİ YAZIP ÇİZDİLER Cumhuriyet İlköğretim Okulunda ‘'Teknoloji, Tasarım, Görsel Sanatlar ve Anasınıfı'' yılsonu sergisi düzenlendi. Serginin açılışına Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Tarım Müdürü, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Serginin açılış kurdelesini Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ve Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Özdemir keserken, Cumhuriyet İlköğretim Okulu 6 / 7 / 8. Sınıf öğrencilerinin Tasarım ve Görsel Sanatlar derslerinde hazırladıkları eserlerin bulunduğu sergiyi gezenler ortaya çıkan ürünleri hayranlıkla inceledi. Sergide ilginç tasarımlar dikkat çekerken Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı tüm stantları teker teker gezerek, Teknoloji, Tasarım ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Nesrin Kılıç'tan öğrencilerin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Teknoloji, Tasarım ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Nesrin Kılıç; Sosyal aktivitelerin, öğrencilerin hayata bakışı ve okula karşı sevgisinin yanı sıra bireysel ve gurup çalışmalarının, öğrenci velileri ile okul arasındaki kaynaşma ve motivasyonun artmasını sağlayan sergide; ‘'Düzen Kuşağı standında, değişik geometrik şekillerle sonsuza kadar devam eden ilginç tasarımlar, Kurgu Kuşağı standında, öğrencilerden hayallerini kurgulayıp yazarak ve çizerek aktarması, Yapım Kuşağı standında, öğrencilerden belirledikleri sorunu çözerek ortaya ilginç tasarımlar çıkarılması hedeflenmiştir.'' Dedi.

''Teknoloji, Tasarım, Görsel Sanatlar ve... cuneyt_koc888

30 May 2011 - 00:00 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.