Havalar soğuyacak... Pazar günü kar geliyor

Yaklaşık bir haftadır mevsim normallerinde seyreden havasıcaklıkları düşüşe geçiyor. Pazar günü ise kar yağışı bekleniyor

MEDYABAR.COM ­ Yaklaşık bir haftadır mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıkları bu geceden itibaren kuzeyli rüzgarların etkisiyle soğuyacak.

İlimiz genelinde Perşembe günü hafif yağmurlu hava beklenirken, Cuma Parçalı bulutlu, Cumartesi günü yağmurlu hava bekleniyor. Soğuyan havaların yağışları Pazar gününden itibaren kara dönüştürmesi tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre Pazar ve Pazartesi günleri ilimiz genelinde kar yağışı etkili olacak. Ancak yağışların şehir merkezlerine önemli oranda kar örtüsü bırakması beklenmiyor.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ ŞU ŞEKİLDE: 

09 Şub 2017 - 12:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.