HASTANEYE 112 ACİL YOLU

Akyazı Belediyesi, Akyazı Devlet Hastanesine alternatif bir yol çalışması ile yeni bir bağlantı yolu çalışmalarına devam ediyor.

HASTANEYE 112 ACİL YOLU Akyazı Belediyesi, Akyazı Devlet Hastanesine alternatif bir yol çalışması ile yeni bir bağlantı yolu çalışmalarına devam ediyor. Özellikle 112 Acil araçlar düşünülerek yapımı devam eden yol çalışması, bu araçların bu yolu kullanarak daha verimli ve daha hızlı hizmet etmelerini sağlayacak. Alternatifler değerlendirilerek projesi tamamlanan yolun dolgu çalışmasına geçen hafta başlanıldı ve kendi imkânları ile çalışmaların en kısa zamanda bitirilmesi için ekipler hummalı bir şekilde çalışıyorlar. Özellikle hastaneye ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak yol hastanenin arkasından yaklaşık bir kilometre ve bir tarafı Batakköy mahallesine, bir tarafı da İnönü mahallesine bağlanıyor. Yolun bitimiyle birlikte artık Akyazı'dan 2 yolla ulaşılan hastaneye yine aynı güzergâhta fakat farklı yollardan ulaşım imkânı sağlanacak. Böylelikle 4 koldan hastaneye ulaşım sağlanmış olacak. Şu ana kadar 212 kamyon dolgu malzemesi kaldırılan yol 25 metre eninde olarak planlanmış. Dolgu malzemesi kaldırma işlemi devam eden bağlantı yolunun üst yapı işlemleri bittikten sonra asfalt sezonuyla birlikte asfaltlanarak hizmete açılacak.

22 Oca 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.