HASTANE MAHALLESİNDE KAZA 1 YARALI

Bu gece saat 22.00 civarında Hastane Mahallesi Ada Caddesinde meydana gelen kazada Motosiklete çarpmamak direksiyonu kıran Otomobil takla attı 1 kişi yaralandı.

HASTANE MAHALLESİNDE KAZA 1 YARALI Bu gece saat 22.00 civarında Hastane Mahallesi Ada Caddesinde meydana gelen kazada Motosiklete çarpmamak direksiyonu kıran Otomobil takla attı 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre Akyazıdan Kuzuluk İstikameti seyretmekte olan Kenan Özçelik idaresindeki 81 KC 943 plakalı Otomobil önüdeki Metin Avcı idaresindeki 54 HP 732 plakalı Motosikletin kontrolsüz olarak yoldan karşıya geçmek isteyince direksiyon hakimiyetini kaybedip yol kenarındaki Bahçe duvarına çarptıktan sonra takla attı. Kaza sonrası sürücü yara aldan kurtulurken yanında yolcu olarak bulunan Selim Çır hafif yaralandı.yaralı olay yerine gelen 112 Ambulans Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapıldıktan sonra kontrol amçlı AkyazıDevlet Hastanesine sevk edildi. Otomobil sürücüsü Motosikletin aniden karşıya geçmek isteyince ona çarpmamak için direksiyonu kırdım duvara çarptıktan sonra takla attım.

29 Eki 2011 - 00:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.